Τσέλσι: Υπέβαλε επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Ομπαμεγιάνγκ

Η Τσέλσι υπέβαλε πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του επιθετικού Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Μπαρτσελόνα. Πιθανόν να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο ο Μάρκος Αλόνσο.

Τσέλσι: Υπέβαλε επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Ομπαμεγιάνγκ

Η ομάδα της Premier League φαίνεται ότι πρόσφερε 15 εκατομμύρια λίρες για μια συμφωνία που θα έβλεπε τον αριστερό μπακ Μάρκος Αλόνσο να κινείται αντίθετα.

Πιστεύεται ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί στην προσέγγιση, καθώς εξετάζει αν θα αποχωριστεί έναν παίκτη που ήρθε μόλις τον Ιανουάριο από την Άρσεναλ.

Οι προσωπικοί όροι μεταξύ της Τσέλσι και του 33χρονου διεθνούς από το Γκαμπόν δεν είναι πιθανό να αποτελέσουν πρόβλημα, εάν οι δύο σύλλογοι καταλήξουν σε συμφωνία.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι θέλει να κρατήσει τον Ομπαμεγιάνγκ στο Καμπ Νου, αλλά οι διοικούντες της ομάδας του θα μπορούσαν να επιτρέψουν μια αποχώρηση για να διευκολύνουν τα οικονομικά τους προβλήματα.

Ο ομόλογός του Τσάβι στην Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, είναι αποφασισμένος να επανενωθεί με έναν επιθετικό που είχε στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και η ομάδα του Στάμφορντ Μπριτζ χρειάζεται ένα σημείο αναφοράς στην επίθεσή της.

Ενώ ο Ομπαμεγιάνγκ είναι γνωστό ότι είναι χαρούμενος στη Βαρκελώνη, αν πραγματοποιηθεί μια αποχώρηση, τότε η Τσέλσι θεωρείται ότι είναι ο προορισμός της αρεσκείας του.

Η νέα ιδιοκτησία στο δυτικό Λονδίνο έχει ήδη επενδύσει πολλά στην πρώτη τους μεταγραφική περίοδο και επιδιώκει επίσης να αποκτήσει τον εξτρέμ της Έβερτον, Άντονι Γκόρντον και τον αμυντικό της Λέστερ Σίτι, Ουέσλεϊ Φοφανά.

Ο Αλόνσο έχει φλερτάρει όλο το καλοκαίρι και μια ανταλλαγή με τον 31χρονο Ισπανό διεθνή προτείνεται από την Τσέλσι σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει όλα τα μέρη.