Τσέλσι: Ζήτησε να μείνει εκτός αποστολής της Λέστερ ο Φοφανά

Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, πρόκειται να αφήσει εκτός αποστολής τον Ουέσλεϊ Φοφανά για να αντιμετωπίσει τη Σαουθάμπτον το Σάββατο έπειτα από σχετικό αίτημα του ποδοσφαιριστή.

Τσέλσι: Ζήτησε να μείνει εκτός αποστολής της Λέστερ ο Φοφανά

Ο Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε την Πέμπτη ότι θα ήταν έτοιμος να αφήσει εκτός τον Ουέσλεϊ Φοφανά από την ομάδα του εάν ο 21χρονος αμυντικός επηρεαζόταν από το συνεχές ενδιαφέρον της Τσέλσι για αυτόν.

Η Τσέλσι έχει κάνει δύο προσφορές για τον Γάλλο αμυντικό, αλλά και οι δύο ήταν μικρότερες από την αποτίμηση της Λέστερ.

Δεν αναμένεται σύντομα μια τρίτη προσφορά, αλλά ο Μπρένταν Ρότζερς φαίνεται τώρα έτοιμος να αφήσει εκτός τον Ουέσλεϊ Φοφανά από την ομάδα του για τον αγώνα με την Σαουθάμπτον, ενώ το μέλλον του στον σύλλογο είναι στον αέρα.

Ο Φοφανά επιθυμεί μια μεταγραφή στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», αλλά η Λέστερ φαίνεται αποφασισμένη να τον κρατήσει για έναν ακόμη χρόνο τουλάχιστον και για να τον πουλήσει στην Τσέλσι θα πρέπει να επιβάλλει τους όρους της.

Αυτό θα σήμαινε μια προσφορά παγκόσμιου ρεκόρ για έναν αμυντικό, ο οποίος έχει πέντε χρόνια ακόμα στο συμβόλαιο που υπέγραψε μόλις τον Μάρτιο.

Στην συνέντευξη Τύπου του την Πέμπτη, ο Ρότζερς ρωτήθηκε αν ήταν έτοιμος να αφήσει εκτός ομάδας τον Φοφανά για να αντιμετωπίσει τη Σαουθάμπτον και είπε: «Ναι, 100 τοις εκατό.

Αν οι παίκτες δεν είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στον σύλλογο και είναι εδώ, ή για οποιονδήποτε λόγο απλώς δεν έχουν τη σωστή νοοτροπία, αυτό δεν θα μας βοηθήσει.

Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλοι είναι πραγματικά συγκεντρωμένοι για να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι που μπορούμε. Θα το αξιολογώ πάντα μετά τις προπονήσεις».