Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κοντά στην απόκτηση του Κασεμίρο για 70 εκατομμύρια ευρώ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κοντά στην απόκτηση του μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Κασεμίρο, σε μια συμφωνία αρχικής αξίας 60 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία θα ανέλθει στα 70 εκατομμύρια ευρώ με τα μπόνους.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κοντά στην απόκτηση του Κασεμίρο για 70 εκατομμύρια ευρώ

Ο Βραζιλιάνος διεθνής συμφώνησε για τετραετές συμβόλαιο στο Ολντ Τράφορντ σε μια συμφωνία που διαπραγματεύτηκε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζον Μέρτοου.

Η προσφορά συμβολαίου του Κασεμίρο περιλαμβάνει οψιόν ανανέωσης και για πέμπτο χρόνο.

Η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά φαίνεται ότι προχωρά με ταχύτητα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον σίγουρη για την απόκτηση του παίκτη, με τις ιατρικές εξετάσεις να είναι το επόμενο στάδιο τις επόμενες ημέρες.

Ο 30χρονος είναι ήδη ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ρεάλ Μαδρίτης και ενώ η προσφορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πλησιάζει τα χρήματα που έχουν διαρρεύσει στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης και μιλούν για διπλασιασμό των αποδοχών του, το συμβόλαιο του Κασεμίρο θα είναι μεταξύ των κορυφαίων του συλλόγου, με με εξαίρεση τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Φαίνεται ότι ο μισθός του θα είναι παρόμοιος με αυτόν του Νταβίντ ντε Χέα, ο οποίος έχει αναφερθεί ότι αμείβεται με περισσότερες από 350.000 £ εβδομαδιαίως.

Ο Κασεμίρο θα λάβει μια μέτρια αύξηση εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκριθεί στο επόμενο Champions League και η συμφωνία του θα έχει πολλά μπόνους που σχετίζονται με την απόδοση. Αν και πρόκειται να κερδίσει ελαφρώς περισσότερα χρήματα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από ότι στην Ρεάλ Μαδρίτης, τα κέρδη του θα μειωθούν σημαντικά εάν η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ συνεχίσει να χάνει το ποδόσφαιρο του Champions League.

Η εξασφάλιση των υπηρεσιών του Κασεμίρο ήταν η προτεραιότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από την προθεσμία της 1ης Σεπτεμβρίου και την λήξη των μεταγραφών.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προσελκυστεί από τον χαρακτήρα του, καθώς και από την ποιότητά του ως αμυντικού χαφ, ενώ ο ίδιος ο παίκτης πιστεύεται ότι ενδιαφέρεται για την πρόκληση της Premier League.

Ο Κασεμίρο έχει ήδη κερδίσει τρεις τίτλους La Liga, πέντε UEFA Champions League και τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων της FIFA σε μια λαμπερή καριέρα.

Θεωρείται ότι η πρόσληψή του θα μπορούσε να βοηθήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεκλειδώσει πλήρως τις δυνατότητες του Φρεντ.

Ο Κασεμίρο έχει βασικό ρόλο για την Εθνική Βραζιλίας, επιτρέποντας στον Φρεντ να πάρει θέση πιο ψηλά στο γήπεδο και υπάρχει ελπίδα ότι η δυναμική θα μπορούσε να αναπαραχθεί στο Old Trafford.

Η Γιουνάιτεντ, εν τω μεταξύ, αναζωογόνησε το ενδιαφέρον της για τον επιθετικό του Άγιαξ, Άντονι.

Αλλά αντιμετωπίζουν μια πρόκληση να τον αποκτήσουν σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο αφού είδαν μια προσφορά 80 εκατομμυρίων ευρώ να απορρίπτεται και ο Κόντι Γκάκπο της PSV Αϊντχόφεν είναι ο εναλλακτικός στόχος.