Κλοπ για την κριτική στον Νούνιες: «Είναι τρελό το πόσο γρήγορα κρίνουμε τους ανθρώπους»

Ο Γιούργκεν Κλοπ απάντησε σε όσους έσπευσαν να έκριναν τον Ντάργουιν Νούνιες μετά τις πρώτες του εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας.

Κλοπ για την κριτική στον Νούνιες: «Είναι τρελό το πόσο γρήγορα κρίνουμε τους ανθρώπους»

Ο Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος εντάχθηκε αυτό το καλοκαίρι από την Μπενφίκα για ένα αρχικό ποσό 75 εκατομμυρίων ευρώ, έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην Premier League για τη Λίβερπουλ την περασμένη εβδομάδα, σκοράροντας και δίνοντας ασίστ ερχόμενος από τον πάγκο εναντίον της Φούλαμ.

Σκόραρε επίσης στην νίκη της Λίβερπουλ στο Community Shield απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ουρουγουανός έκανε την πρώτη του εμφάνιση καθώς η Λίβερπουλ έχασε με 4-0 σε φιλικό αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ επέμεινε ότι ήταν λάθος να τον αμφισβητήσουν με βάση αυτήν την απόδοση.

«Πριν από πέντε εβδομάδες, όταν ξεκινήσαμε την προετοιμασία και είχε το πρώτο του παιχνίδι δεν φαινόταν υπέροχο από τον έξω κόσμο», είπε ο Κλοπ στο Sky Sports. «Όχι για εμάς, αλλά είναι τρελό πόσο γρήγορα κρίνουμε τους ανθρώπους… ουάου!

Φανταστείτε αν κάποιος μας το έκανε αυτό και έλεγε: «Την πρώτη μέρα δουλειάς, δεν πέτυχε. Πήγαινε σπίτι, δεν θέλουμε να σε ξαναδούμε! Και παρεμπιπτόντως δεν έχετε δεύτερη ευκαιρία», θα είχαμε όλοι χαθεί! Καμία πιθανότητα.

«Όλοι μπορούν πλέον να δουν, «α, είναι σωστός επιθετικός» – τόσο καλό για εμάς και καλό για εκείνον.

Είναι απειλητικός και είναι διαφορετικός τύπος από αυτό που είχαμε. Είναι πολύ ζωηρός και πολύ ενεργητικός. Σωματικά είναι πολύ δυνατός και τεχνικά είναι πολύ καλός, αυτό προφανώς συνδυάζεται με το να είσαι πιο σταθερός και σίγουρος και πιο ασφαλής για τον εαυτό σου σε ένα νέο περιβάλλον.

«Δεν μπορείς να πεις «Έλα, πρέπει να μου δώσεις το 100 τοις εκατό αμέσως» — πρέπει να το αναπτύξεις και αυτό κάνουμε αυτή τη στιγμή και με καλό τρόπο».

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας το βράδυ της Δευτέρας (15/8, 22:00, Novasports Premier League).