Μουρίνιο: «Δεν είναι σωστό να μιλάμε για πρωτάθλημα»

Ο τεχνικός της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο κράτησε χαμηλούς τόνους σχετικά με τις πιθανότητες των «τζιαλορόσι» για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μουρίνιο: «Δεν είναι σωστό να μιλάμε για πρωτάθλημα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για το αν μπορεί η Ρόμα να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του και έσπευσε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, εξηγώντας τους λόγους που δεν είναι ρεαλιστικό να μιλούν οι Ρωμαίοι για κατάκτηση του τίτλου.

«Ίσως έχουμε ανάγκη από κάτι παραπάνω για να αντιμετωπίσουμε τα απρόβλεπτα της σεζόν, αλλά με 7 εκατομμύρια ευρώ πήραμε πέντε εκπληκτικούς παίκτες και η διοίκηση έκανε πολύ καλή δουλειά. Δεν μπορώ παρά να τους χειροκροτήσω», είπε αρχικά ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει, υπάρχουν ακόμα 3-4 ματς πριν τη λήξη των μεταγραφών. Είναι νωρίς να κάνουμε προβλέψεις, καλό θα είναι να περιμένουμε. Η Ρόμα για πρωτάθλημα; Θα το καταλάβαινα αν είχαμε 18 πρωταθλήματα. Λιγότερα χρήματα από εμάς στις μεταγραφές ξόδεψαν μόνο η Σαμπντόρια και η Λέτσε».

Καταλήγοντας ο «special one» τόνισε: «Η Λάτσιο ξόδεψε 39 εκατομμύρια ευρώ, είναι και αυτοί υποψήφιοι για το πρωτάθλημα. Δεν μου φαίνεται σωστό να μιλάμε μόνο για εμάς, δεν είναι ρεαλιστικό το πρωτάθλημα. Το δικό μας πρωτάθλημα το έχουμε ήδη κατακτήσει και είναι αυτό της αγάπης του κόσμου, το πάθος τους είναι το πρωτάθλημά μας».