Λίβερπουλ: Ενάμιση μήνα εκτός ο Τιάγκο - Χάνει τα επόμενα έξι ματς

Μεγάλο πλήγμα για την Λίβερπουλ καθώς ο Τιάγκο θα μείνει εκτός για ενάμιση μήνα μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην πρεμιέρα της Premier League απέναντι στην Φούλαμ και πιθανότατα θα χάσει τα επόμενα έξι παιχνίδια των κυπελλούχων Αγγλίας. 

Λίβερπουλ: Ενάμιση μήνα εκτός ο Τιάγκο - Χάνει τα επόμενα έξι ματς

Ο μέσος της Λίβερπουλ, Τιάγκο Αλκάνταρα, πρόκειται να μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο ισόπαλο 2-2 του Σαββάτου στην έδρα της Φούλαμ.

Ο Ισπανός διεθνής αποχώρησε κουτσαίνοντας νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο στο "Craven Cottage" και οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους του.

Ο Τιάγκο αναμένεται να μείνει εκτός μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσει τους επερχόμενους αγώνες της Premier League με Κρίσταλ Πάλας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπόρνμουθ, Νιούκαστλ, Έβερτον και Γουλβς.

Η είδηση αυτή είναι ακόμη ένα μεγάλο πλήγμα για τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει ήδη δει τις επιλογές του στη μεσαία γραμμή να μειώνονται από τους τραυματισμούς των Άλεξ Όξλεντ-Τσάμπερλεϊν και Κέρτις Τζοόυνς.

Ο Ναμπί Κεϊτά έχασε επίσης το ταξίδι στη Φούλαμ, αλλά θα είναι και πάλι στην διάθεση του Κλοπ για την εντός έδρας αναμέτρηση της επόμενης Δευτέρας (15/8, 22:00, NS Premier League) με την Κρίσταλ Πάλας.

Ερωτηθείς μετά την ισοπαλία 2-2 με τη Φούλαμ εάν η κατάσταση τραυματισμού θα ανάγκαζε τη Λίβερπουλ να αγοράσει άλλον μέσο, ​​ο Κλοπ είπε: «Μια μεταγραφή πρέπει να έχει νόημα τώρα και μακροπρόθεσμα. Έχουμε οκτώ χαφ. Έχουμε ακόμα αρκετούς χαφ. Δεν είναι ότι μας λείπουν χαφ, απλά κάποιοι από αυτούς είναι τραυματίες.

Δεν είναι καλή κατάσταση, δεν μου αρέσει καθόλου. Πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσουμε σε αυτό, αλλά σίγουρα όχι πανικός».

Ο Τιάγκο έχει υπομείνει πολλές αποτυχίες από τότε που έφτασε στο Άνφιλντ από την Μπάγερν Μονάχου έναντι 25 εκατομμυρίων λιρών πριν από δύο χρόνια.

Ο τραυματισμός και η ασθένεια τον περιόρισαν σε μόλις 24 συμμετοχές στην Premier League το 2020-21 και συμμετείχε σε μόλις 25 από τις 38 την περασμένη σεζόν.