Λίβερπουλ: Προπονήθηκε ο Κεϊτά, μέσα στην βδομάδα επιστρέφει ο Τσιμίκας

Η λίστα με τους τραυματίες στην Λίβερπουλ αριθμεί οκτώ ποδοσφαιριστές όμως ο Ναμπί Κεϊτά προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα (8/8), κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα και με τον Κώστα Τσιμίκα

Λίβερπουλ: Προπονήθηκε ο Κεϊτά, μέσα στην βδομάδα επιστρέφει ο Τσιμίκας

Ο Γιούργκεν Κλοπ πονοκεφαλιάζει βλέποντας τους Τιάγκο, Κονατέ, Τζόουνς, Τσιμίκα, Ζότα, Όξλεντ-Τσάμπερλεϊν, Κέλεχερ και Ράμσεϊ να είναι εκτός με τραυματισμούς.

Εντούτοις, ο Γερμανός τεχνικός είδε τον Ναμπί Κεϊτά να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας (8/8) και να τίθεται στην διάθεσή του ενόψει της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής με την Κρίσταλ Πάλας (15/8, 22:00).

Στο κανονικό πρόγραμμα αναμένεται να επιστρέψει μέσα στην εβδομάδα και ο Κώστας Τσιμίκας δίνοντας ακόμη μια επιλογή στον Γιούργκεν Κλοπ.

Σε ο,τι αφορά τον Ντιόγκο Ζότα, υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα επιστρέψει στην δράση πριν το τέλος του μήνα, αλλά στην Λίβερπουλ δεν θα ρισκάρουν μαζί του καθώς δεν συμμετείχε στην προετοιμασία και δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Τέλος, ο Κάλβιν Ράμσεϊ είναι κοντά στην επιστροφή του στην δράση παρά το γεγονός πως δεν έχει βγάλει ακόμη ολόκληρο το πρόγραμμα.