Τσέλσι: Συμφώνησε με την Μπράιτον για Κουκουρέγια

Η Τσέλσι συμφώνησε με την Μπράιτον για την μεταγραφή του Μαρκ Κουκουρέγια σε ένα ποσό που με τα μπόνους μπορεί να ξεπεράσει τις 60 εκατομμύρια λίρες.

Τσέλσι: Συμφώνησε με την Μπράιτον για Κουκουρέγια

Η Μπράιτον θα λάβει μπροστά για τον αριστερό Ισπανό αμυντικό 56 εκατομμύρια λίρες με την προοπτική επιπλέον 7 εκατομμυρίων λιρών (8,5 εκατομμυρίων δολαρίων) σε πρόσθετες ρήτρες.

Υπογράφουν επίσης δανεικό για τη σεζόν με τον κεντρικό αμυντικό της Τσέλσι, Λέβι Κόλγουιλ.

Δεν υπάρχει προμήθεια δανείου για τον 19χρονο.

Ο Κουκουρέγια είχε ενημερωθεί να μείνει μακριά από την προπόνηση της πρώτης ομάδας αυτή την εβδομάδα, με τον προπονητή Γκράχαμ Πότερ να θέλει να αποφύγει τυχόν περισπασμούς ενόψει του εναρκτηρίου αγώνα της Premier League την Κυριακή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 24χρονος Ισπανός παρέδωσε αίτημα μεταγραφής εν μέσω ενδιαφέροντος από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αλλά οι πρωταθλητές της Premier League απέσυραν το ενδιαφέρον τους καθώς δεν ήθελαν να καλύψουν τις απαιτήσεις της Μπράιτον.

Ο Κουκουρέγια εντάχθηκε στην Μπράιτον από την ισπανική Χετάφε για 15 εκατομμύρια £ το περασμένο καλοκαίρι.

Εντυπωσίασε για την ομάδα του Πότερ, ως αριστερός μπακ, αριστερό μέσος και αριστερός μπακ χαφ σε 35 εμφανίσεις στην Premier League.

Ο Κουκουρέγια σκόραρε μία φορά για την Μπράιτον, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κέρδισε το βραβείο Παίκτης της σεζόν στην Μπράιτον.

Η άφιξη του Κόλγουιλ στο Μπράιτον, εν τω μεταξύ, είναι πιθανό να οδηγήσει στην αποχώρηση του Ιρλανδού κεντρικού αμυντικού της Δημοκρατίας Σέιν Ντάφι.