Κόντε για Σίτι - Λίβερπουλ: «Δίνουν 100 εκ. για έναν παίκτη ενώ εμείς για... έξι»

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, τόνισε τη διαφορά ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. 

Κόντε για Σίτι - Λίβερπουλ: «Δίνουν 100 εκ. για έναν παίκτη ενώ εμείς για... έξι»

Η Τότεναμ έχει κάνει σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης αυτό το καλοκαίρι δίνοντας περίπου 100 εκ. ευρώ για μεταγραφές.

Η οικονομική διαφορά, όμως, σε σχέση με τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ είναι μεγάλη όμως τόνισε σε Συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως τα χρήματα που δίνει η Τότεναμ για τη συνολική ενίσχυση της, οι δύο προαναφερθήσες ομάδες τα ξοδεύουν σε έναν ή δύο παίκτες.

Αναλυτικά οι σχετικές δηλώσεις του:

«Εάν με ρωτάτε για τις Σίτι και Λίβερπουλ θα σας πω ότι είναι δύο από τους κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο, δουλεύουν εδώ και επτά χρόνια με τον ίδιο προπονητή.

Τώρα είναι σε μία θέση που είναι δύσκολο για τους υπόλοιπους να μειώσουν την απόσταση που τους χωρίζει από αυτούς αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε.

Για να πιάσεις την Σίτι και την Λίβερπουλ θα πρέπει να ξοδέψεις 100 εκατομύρια λίρες για να πάρεις έξι παίκτες, ενώ εκείνοι πηγαίνουν και δίνουν 100 εκατομμύρια για έναν ή δύο παίκτες και αυτό κάνει τη διαφορά.

Πάντως αξίζουν να βρίσκονται εκεί γιατί δουλεύουν πολύ καλά και γιατί έχουν τον ίδιο προπονητή και τον υποστηρίζουν, οι Γκουαρδιόλα, Κλοπ και Τούχελ το αξίζουν αυτό. Για να γίνεις μια δυνατή ομάδα πρέπει να έχεις σταθερότητα και όραμα».