Τότεναμ: Ανακοίνωσε την έκτη της μεταγραφή, τον Σπενς από την Μίντλεσμπρο

Την απόκτηση του 22χρονου δεξιού μπακ Τζεντ Σπενς από την Μίντλεσμπο ανακοίνωσε η Τότεναμ. Πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε ο πρώην άσος της Νότιγχαμ. 

Τότεναμ: Ανακοίνωσε την έκτη της μεταγραφή, τον Σπενς από την Μίντλεσμπρο

Η Τότεναμ υπέγραψε τον δεξιό μπακ Τζεντ Σπενς από τη Μίντλεσμπρο με πενταετές συμβόλαιο.

Ο 22χρονος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή, αφού την Πέμπτη αναφέρθηκε ότι οι Σπερς ήταν στα πρόθυρα συμφωνίας με τον βορειοανατολικό σύλλογο.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του προέδρου της Τότεναμ Ντάνιελ Λέβι, του ομολόγου του στη Μίντλεσμπρο, Στιβ Γκίμπσον και του εκπροσώπου του παίκτη, Σκοτ ​​Σμιθ - η σχέση του οποίου και με τους δύο άντρες βοήθησε στην εξομάλυνση της διαδικασίας - ήταν σε καλό κλίμα.

Ο Σπενς ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Φούλαμ, αλλά μετακόμισε στη Μίντλεσμπρο το καλοκαίρι του 2018. Κέρδισε το βραβείο Νεαρός Παίκτης του Μήνα στην EFL τον Ιανουάριο του 2020.

Ο αμυντικός έκανε 63 εμφανίσεις για την ομάδα της βορειοανατολικής Αγγλίας πριν μετακομίσει ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Σπενς είχε σημαντικό μερίδιο στην άνοδο της ομάδας του Στιβ Κούπερ στην Premier League. Ο Άγγλος αμυντικός ονομάστηκε στην ομάδα της σεζόν την Championship και έκανε 50 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν.

Έκανε το ντεμπούτο του για την Εθνική νέων της Αγγλίας τον Μάρτιο και έχει κάνει τρεις εμφανίσεις.

Ο Σπενς είναι η έκτη υπογραφή των Σπερς για το καλοκαίρι, μετά τους Πέρισιτς, Ριτσάρλισον, Φόρστερ, Μπισουμά και Λενγκλέ.