Μπαρτσελόνα: Θέλει ακόμη δύο παίκτες από την Τσέλσι

Μετά τον Αντρέας Κρίστενσεν, η Μπαρτσελόνα θέλει να πάρει από την Τσέλσι και τους Θέσαρ Αθπιλικουέτα και Μάρκος Αλόνσο. Στην πόρτα της εξόδου ο Μέμφις Ντεπάι

Μπαρτσελόνα: Θέλει ακόμη δύο παίκτες από την Τσέλσι

Η Μπαρτσελόνα αναμφίβολα κλέβει τις εντυπώσεις στο φετινό μεταγραφικό παζάρι έχοντας καταφέρει να ντύσει στα "μπλαουγκράνα" τους Λεβαντόφσκι, Ραφίνια, Κεσιέ, Κουντέ και τον Αντρέας Κρίστενσεν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι.

Ο Δανός στόπερ ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός παίκτης των "μπλε" που έχουν ξεχωρίσει οι Καταλανοί. Συγκεκριμένα, στόχος της Μπαρτσελόνα για την άμυνά της είναι και ο αρχηγός της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικουέτα.

Ο Ισπανός έχει ενημερώσει την ομάδα του Τόμας Τούχελ ότι επιθυμεί να μετακινηθεί στην Μπαρτσελόνα όμως η μεταγραφή δεν θα προχωρήσει εάν η Τσέλσι δεν αποκτήσει πρώτα τον αντικαταστάτη του, κάτι που μοιάζει να είναι θέμα χρόνου.

Παράλληλα, η ομάδα του Τσάβι έχει τον Μάρκος Αλόνσο σε περίοπτη θέση στην λίστα της για την θέση του αριστερού μπακ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει για την Μπαρτσελόνα. Οι Ρεγκιγιόν και Γκαλάν αποτελούν εναλλακτικές εάν δεν προχωρήσει του Αλόνσο.

Τέλος, ο Τσάβι έχει ενημερώσει τον Μέμφις Ντεπάι ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του και εάν παραμείνει θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Ο Ολλανδός είναι ανοικτός σε προτάσεις αρκεί να μετακινηθεί σε κάποιο κορυφαίο κλαμπ.