Μάντσεστερ Σίτι: Δεν θα πληρώσει 50 εκατομμύρια λίρες για τον Κουκουρέγια

Η Μάντσεστερ Σίτι θα εξετάσει άλλες επιλογές για αριστερό μπακ αυτό το καλοκαίρι - και δεν είναι διατεθειμένη να ανταποκριθεί στην τιμή των 50 εκατομμυρίων λιρών (61 εκατομμυρίων ευρώ) της Μπράιτον για τον Μαρκ Κουκουρέγια.

Μάντσεστερ Σίτι: Δεν θα πληρώσει 50 εκατομμύρια λίρες για τον Κουκουρέγια

Η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Μαρκ Κουκουρέγια, αλλά αισθάνεται άνετα να υπογράψει κάποιον άλλον για να παίξει σε αυτή τη θέση, εάν η Μπράιτον δεν μειώσει τις απαιτήσεις της.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας αύξησε την προσφορά της στα 40 εκατομμύρια £ (48 εκατομμύρια ευρώ) την Παρασκευή (29/7), την οποία η Μπράιτον την απέρριψε.

Η Μπράιτον έχει ορίσει αποτίμηση £50 εκατομμυρίων πλέον για τον Ισπανό, ο οποίος κοστολογείται ακόμη υψηλότερα από τον Μπεν Γουάιτ, σύμφωνα με πηγές στις διαπραγματεύσεις.
Την περασμένη σεζόν, ο Κουκουρέγια έπαιξε 38 παιχνίδια σε μια εντυπωσιακή πρώτη σεζόν στην Μπράιτον, σημειώνοντας ένα γκολ και δύο ασίστ. Ο 24χρονος έχει εκφράσει την επιθυμία του να ενταχθεί στους πρωταθλητές της Premier League.

Ο Κουκουρέγια δεν συμμετείχε στη νίκη 5-1 της Μπράιτον εναντίον της Εσπανιόλ το Σάββατο. Οι συνομιλίες μεταξύ των συλλόγων έχουν φτάσει στο τέλος τους και απαιτείται μια σημαντική αλλαγή στις διαπραγματεύσεις για να επιτευχθεί μια πιθανή συμφωνία.

Η Σίτι είναι πλέον κατανοητό ότι διερευνά άλλες πιθανές μεταγραφές.

Η Σίτι πρέπει να αποκτήσει νέο αριστερό μπακ αφού άφησε τον Ζιντσένκο να πάει στην Άρσεναλ νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Έχουν ήδη προσθέσει τους Χάαλαντ, Άλβαρες και Φίλιπς.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχασε το Community Shield του Σαββάτου με 3-1 από τη Λίβερπουλ.