Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Αλβάρεζ, μπαίνει άμεσα στην ομάδα

Επίσημα ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Τζούλιαν Αλβάρεζ, όπως ανακοίνωσαν οι "πολίτες" με τον 22χρονο να ενσωματώνεται στην ομάδα από το Σαββατοκύριακο.

Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Αλβάρεζ, μπαίνει άμεσα στην ομάδα

Ο Τζούλιαν Αλβάρεζ θα ενταχθεί στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι αυτό το Σαββατοκύριακο ενόψει της νέας σεζόν 2022-23. Ο 22χρονος εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και υπέγραψε συμβόλαιο πεντέμισι ετών με τον σύλλογο, αλλά παρέμεινε στη Ρίβερ Πλέιτ μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν.

Ο τελευταίος του αγώνας για τη Ρίβερ ήρθε κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα του αγώνα της τελευταίας φάσης του Copa Libertadores εναντίον της Βελέζ. Ο αγώνας τελείωσε 0-0 και είδε την τελευταία να προκρίνεται με 1-0 στο συνολικό σκορ των δύο παιχνιδιών.

Μιλώντας πριν από την άφιξή του, ο Τζούλιαν Αλβάρεζ είπε:

«Είμαι απίστευτα χαρούμενος και νιώθω έτοιμος να παίξω για τη Σίτι. Αυτή είναι, χωρίς αμφιβολία, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αρκεί να δείτε τι κέρδισε αυτή η ομάδα την τελευταία δεκαετία για να καταλάβετε την ποιότητα του setup.

Αισθάνομαι σίγουρος ότι μπορώ να ανθίσω εδώ. Το στυλ παιχνιδιού που ενθαρρύνει ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι συναρπαστικό και ανυπομονώ να γίνω μέρος του. Η Σίτι έχει μια καταπληκτική πρόσφατη ιστορία Αργεντινών παικτών και θέλω να βάλω τη σφραγίδα μου στον σύλλογο με τον ίδιο τρόπο που έκαναν οι Σέρχιο Αγουέρο, Πάμπλο Ζαμπαλέτα και Κάρλος Τέβες.

Είμαι τόσο ευγνώμων για όλα όσα έκανε η Ρίβερ Πλέιτ για μένα και θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς, το προσωπικό και τους παίκτες για την υποστήριξή τους. Αλλά τώρα είμαι 100 τοις εκατό συγκεντρωμένος στη Μάντσεστερ Σίτι. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε αυτόν τον σύλλογο, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να συνεισφέρω στην επιτυχία της Μάντσεστερ Σίτι».

Συνολικά, ο Αλβάρεζ σημείωσε 53 γκολ και μοίρασε 31 ασίστ σε 120 εμφανίσεις με την Ρίβερ.

Ο Τζούλιαν Αλβάρεζ θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 19 της Μάντσεστερ Σίτι ενόψει της νέας σεζόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Αλβάρεζ θα παρουσιαστεί αυτή την Κυριακή (10/7) μαζί με τα έτερα μεταγραφικά της αποκτήματα Έρλινγκ Χάαλαντ, Κάλβιν Φίλιπς και Στέφαν Ορτέγκα Μορένο.