Λεβαντόφσκι: «Νιώθω σαν να είμαι στη Μπαρτσελόνα μήνες»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δηλώνει ήδη "σαν στο σπίτι του" στην Μπαρτσελόνα έχοντας προσαρμοστεί πλήρως στην νέα του ομάδα. 

Λεβαντόφσκι: «Νιώθω σαν να είμαι στη Μπαρτσελόνα μήνες»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μιλώντας στο κανάλι της Μπαρτσελόνα δήλωσε περιχαρής για την μεταγραφή του στους "μπλαουγκράνα" τονίζοντας πως νιώθει σαν να βρίσκεται εδώ και μήνες μαζί της:

«Ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι, την επόμενη προπόνηση, γιατί νιώθουμε ότι κάτι καλό έρχεται. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ήμουν με την ομάδα για λίγες μέρες, η αίσθηση είναι σαν να ήμουν εδώ μήνες. Αισθάνομαι μεγάλη υποστήριξη τόσο από τους συμπαίκτες μου όσο και από το προσωπικό»

«Πηγαίνω βήμα βήμα, νιώθω πολύ καλά στην ομάδα γιατί βλέπω ότι οι συμπαίκτες μου είναι χαρούμενοι που είμαι εδώ. Η προσαρμογή μου θα είναι εύκολη γιατί η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που παίζει πάντα επιθετικά για να σκοράρει πολλά γκολ».

Ο Πολωνός επιθετικός αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του, το οποίο ήρθε στην φιλική νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0.

«Παρόλο που ήταν φιλικό, το Clásico είναι το Clásico και είναι πάντα διαφορετικό και ξεχωριστό, και είμαστε πολύ χαρούμενοι με την ποιότητα και την ένταση που δείξαμε. Πάντα σκεφτόμαστε τη νίκη. Έχουμε την ευκαιρία να κοιτάμε μπροστά και να σκεφτόμαστε ότι αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική σεζόν»