Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 0-1: Έλαμψε και στο Λας Βέγκας ο Ραφίνια (video)

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης σε φιλική αναμέτρηση στο Λας Βέγκας με τον Ραφίνια να κλέβει ξανά την παράσταση. 

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 0-1: Έλαμψε και στο Λας Βέγκας ο Ραφίνια (video)

Η Μπαρτσελόνα έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση πριν την έναρξη της νέας σεζόν καθώς νίκησε μπροστά σε περίπου 62.000 θεατές στο Λας Βέγκας την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Τσάβι υπερείχε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήρε τελικά την νίκη χάρη στο εξαιρετικό τέρμα με σουτ εκτός περιοχής του Ραφίνια στο 27’, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να κάνει το ντεμπούτο του με τους μπλαουγκράνα και μάλιστα ως βασικός.

Φυσικά από την αναμέτρηση δεν έλειψε η ένταση με τους παίκτες των δύο ομάδων να επιδίδονται σε κοκορομαχίες, όταν ο Τζόρντι Άλμπα σταμάτησε με ένα σκληρό φάουλ την προσπάθεια του Βινίσιους Τζούνιορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Η Μπαρτσελόνα δημιούργησε έπειτα αρκετές ευκαιρίες όμως ο Κουρτουά ύψωσε ξανά τείχος, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε την περασμένη σεζόν.

Οι συνθέσεις:
Ρεάλ (Αντσελότι): Κουρτουά, Λούκας Βάσκεθ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Έντερ Μιλιτάο, Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Αζάρ, Βινίσιους (ως αλλαγή έπαιξαν Μόντριτς, Κρόος, Ασένσιο, Κασεμίρο, Μεντί, Νάτσο, Βαγέχο, Οντριοθόλα, Θεμπάγιος, Μαριάνο).
Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Κρίστενσεν, Έρικ Γκαρθία, Άλμπα, Μπουσκέτς, Γκάβι, Πέδρι, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι, Φάτι (ως αλλαγή έπαιξαν Ομπαμεγιάνγκ, Ντεμπελέ, Μπαλντέ, Ντε Γιονγκ, Κεσιέ, Πένια, Ντεστ, Ντεπάι, Νίκο, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ).