Νότιγχαμ Φόρεστ: Προσπαθεί να αποκτήσει τον Τζέσε Λίνγκαρντ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε μια αιφνιδιαστική προσφορά για την απόκτηση του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέσε Λίνγκαρντ.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Προσπαθεί να αποκτήσει τον Τζέσε Λίνγκαρντ

Ο 29χρονος έμεινε χωρίς ομάδα από τότε που έμεινε ελεύθερος από την Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν και η ομάδα του Στιβ Κούπερ έχει πλέον μπει στον αγώνα για τον μεσοεπιθετικό.

Οποιαδήποτε μετακίνηση από την Φόρεστ για τον Λίνγκαρντ θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να σπάσουν το ανώτατο όριο μισθών τους για να κλείσουν μια συμφωνία για τον Άγγλο διεθνή.

Ο Λίνγκαρντ ήθελε να είναι σε νέο σύλλογο το αργότερο την Παρασκευή και εξέταζε αρχικά μια πρόταση από τη Σαουδική Αραβία.

Η προτίμηση του Λίνγκαρντ ήταν να παραμείνει στην Premier League και πιστεύεται ότι έχει τρεις προτάσεις στο τραπέζι.

Η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ είχε ξεκινήσει συνομιλίες για την απόκτηση του Λίνγκαρντ και την επιστροφή του στον σύλλογο, αφού απόλαυσε έναν επιτυχημένο δανεισμό στο ανατολικό Λονδίνο κατά το δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21.

Ο Λίνγκαρντ πραγματοποίησε 232 συμμετοχές με την Γιουνάιτεντ, σημειώνοντας 35 γκολ, συμπεριλαμβανομένων των τριών σε τελικούς κυπέλλου.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν ένας από τους πιο πολυσύχναστους συλλόγους στη μεταγραφική αγορά αυτό το καλοκαίρι και έχει κάνει οκτώ μεταγραφές μέχρι στιγμής, ενώ ελπίζουν να ανακοινώσουν το δίδυμο της Χάντερσφιλντ Τάουν, Λιούις Ο' Μπράιαν και Χάρι Τοφόλο την Τετάρτη.