Νότιγχαμ Φόρεστ: Προχωράει το deal για Ο' Μπράιεν και Τοφόλο

Η συμφωνία της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Χάντερσφιλντ για τους Ο' Μπράιεν και Τοφόλο φαίνεται πως θα προχωρήσει κανονικά παρά  την ξαφνική αλλαγή στις απαιτήσεις του τελευταίου.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Προχωράει το deal για Ο' Μπράιεν και Τοφόλο

Η συμφωνία των 10 εκατομμυρίων λιρών για το δίδυμο της Χάντερσφιλντ φαινόταν να έχει αποτύχει το απόγευμα της Τρίτης λόγω ενός ζητήματος που αφορούσε τους προσωπικούς όρους του Τοφόλο.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δυσκολευόταν να ανταποκριθεί στις μισθολογικές απαιτήσεις του Τοφόλο, οι οποίες είχαν αντίκτυπο και στην μεταγραφή του Ο' Μπράιεν, επειδή είχε διευθετηθεί ως διπλή συμφωνία με τη Χάντερσφιλντ.

Η μεταγραφή φαινόταν νεκρή, αλλά μια καθυστερημένη συμφωνία με τον Τοφόλο έχει πλέον επιτευχθεί, πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο παίκτες μπορούν να προχωρήσουν στη μετακίνησή τους στον σύλλογο της Premier League.

Ο Τοφόλο βρίσκεται τώρα στο δρόμο προς το Νότιγχαμ για να ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ο' Μπράιεν, 23 ετών, είχε ήδη φτάσει στο Νότιγχαμ για να περάσει τις ιατρικές του εξετάσεις και να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις των μέσων ενημέρωσης που συνεπάγονται μια νέα υπογραφή, ενώ η μετακίνηση του Τοφόλο βρισκόταν σε αδιέξοδο.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ παίζει τον πρώτο αγώνα της στην Premier League εκτός έδρας με τη Νιουκάστλ στις 6 Αυγούστου.