Τσέλσι: Βασίζει πολλά στον Γκάλαχερ ο Τούχελ

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, δήλωσε ότι ο Κόνορ Γκάλαχερ θα μπορούσε να είναι ένα «μεγάλο πλεονέκτημα» για την ομάδα του εν μέσω ενδιαφέροντος για τον μέσο από άλλες ομάδες.

Τσέλσι: Βασίζει πολλά στον Γκάλαχερ ο Τούχελ

Η Έβερτον είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Γκάλαχερ, ο οποίος πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας.

Όμως, ο 22χρονος, έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση στα σχέδια της πρώτης ομάδας του Τούχελ με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη νίκη 2-1 της Τσέλσι επί της Κλαμπ Αμέρικα στο Λας Βέγκας.

«Ο Κόνορ (σ.σ. ο Γκάλαχερ) προπονείται σε πολύ υψηλό επίπεδο και μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι ήταν η σωστή απόφαση να τον αφήσουμε να πάει δανεικός», είπε ο Τούχελ μετά την νίκη.

«Έκανε ένα τεράστιο βήμα στην εξέλιξή του στην Πάλας και έγινε παίκτης της Εθνικής Αγγλίας.

Ήταν μια πολύ καλή αρχή και ένα καλό ματς για εκείνον. Τώρα είναι σημαντικό να συνηθίσει τις αρχές μας για το παιχνίδι, να κατανοεί πότε πρέπει να κινείται και πότε να μην κινείται, και ο ρυθμός δουλειάς του είναι εξαιρετικός.

Μπορεί να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς».

Ο Μέισον Μάουντ σφράγισε τη νίκη για την Τσέλσι στο 83ο λεπτό, αφού το προβάδισμα που είχε δώσει το γκολ του Τίμο Βέρνερ ακυρώθηκε με αυτογκόλ του Ρις Τζέιμς.