Μαγκουάιρ: «Η περασμένη σεζόν ήταν ένα βήμα πίσω στην καριέρα μου στην Γιουνάιτεντ»

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, περιέγραψε την περασμένη σεζόν ως "ένα πισωγύρισμα για την καριέρα του", αλλά είπε ότι είναι αποφασισμένος να "επαναφέρει αυτόν τον σύλλογο στο να κερδίζει τρόπαια" μετά την έλευση του Έρικ τεν Χαγκ.

Μαγκουάιρ: «Η περασμένη σεζόν ήταν ένα βήμα πίσω στην καριέρα μου στην Γιουνάιτεντ»

Ο Μαγκουάιρ υπέστη την πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας του την περασμένη σεζόν και μάλιστα έχασε την θέση του στην αρχική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον προηγούμενο προπονητή Ραλφ Ράνγκνικ.

Ο Τεν Χαγκ αυτήν την εβδομάδα επιβεβαίωσε ότι ο Μαγκουάιρ συνεχίζει τον ρόλο του ως αρχηγός του συλλόγου, ωστόσο, και ο Άγγλος διεθνής έχει δηλώσει ότι επιθυμεί απεγνωσμένα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Ο Μαγκουάιρ είπε: «Η περσινή χρονιά ήταν απογοητευτική, ως άτομο δεν έπαιξα καλά και ως ομάδα σίγουρα δεν παίξαμε καλά.

Αλλά μια καλή καριέρα μπορεί να διαρκέσει 10 έως 15 χρόνια και δεν θα είναι κάθε χρόνος εύκολος χωρίς καμία δυσκολία.

Θα χρειαστεί να παλέψεις, θα έχεις πισωγυρίσματα και η περσινή χρονιά ήταν σίγουρα μια ανατροπή για τον εαυτό μου στην καριέρα μου. Αλλά είναι πίσω μας τώρα και ανυπομονούμε για το μέλλον και να επαναφέρουμε αυτόν τον σύλλογο στις κατακτήσεις τροπαίων, αυτό είναι το θέμα».

Ο Μαγκουάιρ επανέλαβε επίσης τα λόγια του Ελάνγκα λέγοντας ότι η προετοιμασία ήταν «σκληρή» υπό τον Τεν Χαγκ.

Ο 20χρονος συμπαίκτης του Μαγκουάιρ είπε επίσης ότι τα επίπεδα φυσικής κατάστασης της Γιουνάιτεντ δεν ήταν αρκετά καλά την περασμένη σεζόν.

«Ήταν σκληρό. Το τρέξιμο ήταν δύσκολο, αλλά ανυπομονούμε πραγματικά για τη νέα σεζόν», προσέθεσε. «Όλοι γνωρίζουν ότι η περσινή χρονιά δεν ήταν αρκετά καλή, αλλά είναι μια νέα αρχή και έχουμε μια μεγάλη σεζόν μπροστά μας.

Ο Έρικ και το προπονητικό του επιτελείο φέρνουν τις ιδέες τους και στα δύο πρώτα παιχνίδια είδαμε μικρές αναλαμπές από αυτές.

Εργαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι της Premier League, αυτό είναι που έχει σημασία. Ό,τι κάνουμε τώρα χτίζουμε για εκείνο το πρώτο παιχνίδι».