Ελάνγκα: «Είμαστε αποφασισμένοι να βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση»

Ο Άντονι Ελάνγκα είπε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «δουλεύει πολύ» από την άφιξη του Έρικ τεν Χαγκ από τον Άγιαξ επειδή «ξέρουμε ότι δεν ήμασταν τόσο σε καλή κατάσταση την περασμένη σεζόν».

Ελάνγκα: «Είμαστε αποφασισμένοι να βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε απογοητευτικά έκτη την περασμένη σεζόν και συχνά φαινόταν σαν να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις πιεστικές απαιτήσεις του Ραλφ Ράνγκνικ μετά την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τον Νοέμβριο.

Ο σύλλογος έχει κερδίσει και τα δύο φιλικά προετοιμασίας υπό τον Τεν Χαγκ και ο Άντονι Ελάνγκα παραδέχτηκε ότι η ομάδα έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση των επιπέδων φυσικής κατάστασης.

Ο Ελάνγκα είπε: «Έχουμε δουλέψει πολύ, όχι μόνο με την μπάλα αλλά και χωρίς ατήν. Ξέρουμε ότι δεν ήμασταν τόσο fit την περασμένη σεζόν.

Πιστεύω ότι είμαστε ακόμα καλύτεροι αυτή τη σεζόν, τρέχοντας για την ομάδα, τρέχοντας από την μπάλα, τρέχοντας με την μπάλα, έτσι ώστε το στοιχειώδες τρέξιμο και το πρέσινγκ είναι πραγματικά σημαντικά.

Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που έχει φέρει ο προπονητής στην ομάδα και πραγματικά το αγκαλιάζουμε».

Το ξεπέταγμα του 20χρονου υπό τον Ράνγκνικ ήταν ένα από τα φωτεινά σημεία σε μια κατά τα άλλα καταστροφική σεζόν.

Ο Σουηδός διεθνής σημείωσε τρία γκολ σε 27 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και πρόσθεσε ότι ήθελε να πάει το παιχνίδι του «στο επόμενο επίπεδο» υπό τον Τεν Χαγκ.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να βασιστώ σε αυτό που έκανα την περασμένη σεζόν, να το κάνω ακόμα καλύτερο. Γι' αυτό χρησιμοποιώ την προετοιμασία της σεζόν, πηγαίνοντας παιχνίδι με παιχνίδι.

Θέλω να γίνω ακόμα καλύτερος. Νιώθω καλά αυτή τη στιγμή. Είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας.

Μπορώ να παίξω οπουδήποτε στην επιθετική τριάδα και όταν λέω να πάω το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο, εννοώ ότι θέλω να μπορώ να σκοράρω περισσότερα γκολ, να δώσω περισσότερες ασίστ.

Θέλω να γίνω βασικός για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που νομίζω ότι είναι όνειρο για κάθε νεαρό αγόρι που έρχεται από την ακαδημία. Αυτό προσπαθώ να πετύχω, να στοχεύσω».