Μάντσεστερ Σίτι: Δεν φεύγει ο Ακέ παρά το ενδιαφέρον της Τσέλσι

Στην Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει και την νέα σεζόν ο Νέιθαν Ακέ παρά το ενδιαφέρον που έδειξε η Τσέλσι για την απόκτησή του. 

Μάντσεστερ Σίτι: Δεν φεύγει ο Ακέ παρά το ενδιαφέρον της Τσέλσι

Ο Νέιθαν Ακέ θα παραμείνει στην Μάντσεστερ Σίτι, παρά το έντονο ενδιαφέρον που είχε δείξει η Τσέλσι για την εκ νέου υπογραφή του 27χρονου ελπίζοντας ότι η μεταγραφή θα μπορούσε να ολοκληρωθεί.

Η Σίτι, ωστόσο, δεν σκόπευε ποτέ να πουλήσει την Ακέ εκτός και αν εκπληρώνονταν οι οικονομικές της απαιτήσεις. Πιστεύεται ότι ο Ολλανδός αμυντικός είναι ευχαριστημένος που παραμένει στην πρωταθλήτρια Αγγλίας, όπου είναι δημοφιλές μέλος της ομάδας.

Η ικανότητα του Ακέ να παίζει σε παραπάνω από μια θέσεις είναι ζωτικής σημασίας για την Σίτι και παρέχει βάθος στο ρόστερ της. Είναι κατανοητό ότι είναι κοινή απόφαση για τον 27χρονο να παραμείνει στους "πολίτες", με τον σύλλογο να φαίνεται χαρούμενος για την παραμονή του στο Etihad.

Η πιθανή μεταγραφή στην Τσέλσι δεν προχώρησε γιατί οι όροι της συμφωνίας δεν ήταν κατάλληλοι για την Σίτι. Ο σύλλογος του Δυτικού Λονδίνου, εν τω μεταξύ, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Πρεσνέλ Κιμπεμπέ.

Η Τσέλσι είναι επίσης κοντά στο να κλείσει συμφωνία για τον κεντρικό αμυντικό της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί. Η Σίτι μπορεί να χάσει ακόμη έναν αμυντικό από αντίπαλο της Premier League, με την Άρσεναλ να βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση του Ζιντσένκο.