Χάαλαντ: «Είδωλο μου ο Αγκουέρο, ανυπομονώ να παίξω στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ κατά την παρουσιάση του από την Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε ότι το είδωλο του είναι ο (εμβληματικός για τους «Πολίτες») Σέρχιο Αγκουέρο, αλλά κι ότι ανυπομονεί να λάβει μέρος σε ένα ντέρμπι κόντρα στην συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ!

Χάαλαντ: «Είδωλο μου ο Αγκουέρο, ανυπομονώ να παίξω στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ»

Παραμονή της έναρξης της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι παρουσίασε, ενώπιον του κοινού της τα, έως τώρα, καλοκαιρινά αποκτήματά της (Έρλινγκ Χάλαντ, Χούλιαν Άλβαρες, Στέφαν Ορτέγκα, με τον Κάλβιν Φίλιπς ν' απουσιάζει λόγω ασθένειας).

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Νορβηγός (που λόγω και του πατέρα του που έπαιξε στους «σίτιζενς» έχει ειδικό δεσμό με την ομάδα...) συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων κι αποθέωθηκε.

«Πρώτα από όλα είναι ωραίο που σας βλέπω. Είναι απόλαυση. Είμαι σίγουρος πως θα περάσουμε ωραία μαζί. Οι προσδοκίες για αυτή τη σεζόν είναι να έρθω σε μία νέα ομάδα και να γνωριστώ με ανθρώπους και να αναπτύξω σχέσεις. Και να διασκεδάσω, όταν διασκεδάζω σκοράρω γκολ και κερδίζω παιχνίδια. Θα είναι μία πραγματικά ξεχωριστή στιγμή για μένα και ελπίζω να περάσουν γρήγορα οι πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας ώστε να φτάσουμε στα σημαντικά παιχνίδια. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία εκπληκτική ομάδα και απλά θα πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να αρχίσω να δουλεύω σκληρά. Θα είναι ωραία, ο πατέρας μου έπαιξε εδώ για μερικά χρόνια. Είναι ωραίο όταν ο πατέρας σου κάνει κάτι και εσύ κάνεις τα ίδια πράγματα με αυτόν. Είναι ξεχωριστό. Έπαιξα απέναντί τους 1,5 χρόνο πριν και ήταν πραγματικά ξεχωριστό να τους έχω απέναντί μου. Έβλεπα επίσης όλα τα παιχνίδια τους», δήλωσε αρχικά

Όσο για το ποιος παίκτης της Σίτι είναι το είδωλό του ...ψήφισε τον Σέρχιο Αγκουέρο αλλά και ποια ομάδα ανυπομονεί να αντιμετωπίσει δεν...κρύφτηκε. Την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ...

«Φυσικά είναι ο πατέρας μου αλλά από την Σίτι έχω αρκετές φανέλες του Αγκουέρο σπίτι, οπότε φυσικά και είναι εκείνος το είδωλό μου. Όσο για την ομάδα που θέλω να αντιμετωπίσω, αν και δεν θέλω να αναφέρω το όνομα, αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ανυπομονώ να αρχίσουν τα σημαντικά ματς, όπου θα παίζουμε συνέχεια. Θα είναι ωραία! Μου άρεσε ο Αγκουέρο στην Σίτι αλλά λατρεύω τους επιθετικούς. Πάντα ήμουν επθετικός και μου αρέσουν οι παίκτες που σκοράρουν. Ο Αγκουέρο είναι ένα καλό παράδειγμα παίκτη που σκοράρει».