Μάντσεστερ Σίτι: Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κουκουρέγια η Μπράιτον

Η Μπράιτον προσφέρει νέο συμβόλαιο με βελτιωμένους όρους στον Μαρκ Κουκουρέγια εν μέσω ενδιαφέροντος για τον αριστερό μπακ από την Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι: Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κουκουρέγια η Μπράιτον

Οι συζητήσεις της Μπράιτον με τους εκπροσώπους του αμυντικού βρίσκονται σε προκαταρκτικό στάδιο, με τον Κουκουρέγια να έχει ακόμη τέσσερα χρόνια στην υπάρχουσα συμφωνία του, που υπέγραψε μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 23χρονος ξεχώρισε για την Μπράιτον στην πρώτη του σεζόν στην Premier League, με τον σύλλογο να θέλει περισσότερο να τον ανταμείψει για την απόδοσή του, παρά να αντιδράσει στο ενδιαφέρον της Σίτι.

Η Μπράιτον δεν έχει λάβει ακόμη πρόταση για τον Ισπανό διεθνή από τη Σίτι, ο οποίος θεωρείται προτεραιότητα για τους πρωταθλητές.

Είναι κατανοητό ότι η Μπράιτον επιδιώκει μια αμοιβή τουλάχιστον ισοδύναμη με τα 50 εκατομμύρια λίρες που έλαβε από την Άρσεναλ για τον Μπεν Γουάιτ το περασμένο καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της Μπράιτον, Τόνι Μπλουμ, παραδέχτηκε ότι ο σύλλογος δεν θα σταθεί απαραίτητα στο δρόμο του Κουκουρέγια, εάν η Μάντσεστερ Σίτι υποβάλει την κατάλληλη προσφορά.

Ο Κουκουρέγια εντάχθηκε στον σύλλογο από τη Χετάφε μόλις το περασμένο καλοκαίρι, αφού η Μπράιτον πλήρωσε την ρήτρα αποδέσμευσης 15 εκατομμυρίων λιρών στην ισπανική ομάδα, με τον 23χρονο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Την περασμένη σεζόν έκανε 35 εμφανίσεις στην Premier League.