Μάντσεστερ Σίτι: Δεν έχει καταθέσει ακόμα πρόταση στην Μπράιτον για τον Κουκουρέγια

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει καταθέσει ακόμη πρόταση για την απόκτηση του Μαρκ Κουκουρέγια όπως τονίζεται από την πλευρά της Μπράιτον.

Μάντσεστερ Σίτι: Δεν έχει καταθέσει ακόμα πρόταση στην Μπράιτον για τον Κουκουρέγια

Από την Μπράιτον τονίζεται ότι οι "γλάροι" δεν έχουν λάβει ακόμη προσφορά από την Μάντσεστερ Σίτι για τον Ισπανό διεθνή Μαρκ Κουκουρέγια.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της Μπράιτον, Τόνι Μπλουμ, παραδέχτηκε ότι ο σύλλογος δεν θα σταθεί απαραίτητα στο δρόμο του Κουκουρέγια, εάν η Μάντσεστερ Σίτι υποβάλει μια ικανοποιητική προσφορά.

Ο Κουκουρέγια μεταγράφηκε στην Μπράιτον από τη Χετάφε μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Η Μπράιτον πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης των 15 εκατομμυρίων λιρών του Κουκουρέγια στην ισπανική πλευρά, με τον 23χρονο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Έκτοτε είχε μια ικανοποιητική χρονιά με την Μπράιτον, κάνοντας 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο Τόνι Μπλουμ επαίνεσε τον αντίκτυπο που είχε ο Κουκουρέγια στην Μπράιτον, η οποία τερμάτισε ένατη στην Premier League.

«Ο Μαρκ είναι ένας τρομερός παίκτης, ένας τρομερός άνθρωπος», είπε ο Μπλουμ. «Είναι εξαιρετικός για τα αποδυτήρια. Οι παίκτες τον αγαπούν, ο Γκράχαμ και οι προπονητές, τον αγαπούν, τον αγαπώ, τον αγαπούν οι οπαδοί.

Ήταν απίστευτα καλός την περασμένη σεζόν, την πρώτη του σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Ελπίζουμε να έρθουν περισσότερα και δεν είχαμε προσφορά για αυτόν».

Ο Μπλουμ αρνήθηκε επίσης να σχολιάσει το μέλλον του Κουκουρέγια παρά το ενδιαφέρον της Σίτι, προσθέτοντας:

«Δεν πρόκειται να κάνω εικασίες για μεμονωμένους παίκτες για τους οποίους μπορεί να λάβουμε προσφορές ή να μην λάβουμε. Το γεγονός ότι υπάρχουν εικασίες και υπάρχει ενδιαφέρον για τους παίκτες μας, το βλέπω πάντα ως θετικό. Δεν ήταν πάντα έτσι.

Υπάρχουν λιγότεροι από τρεις ή τέσσερις σύλλογοι όπου ορισμένοι από τους παίκτες δεν είναι προς πώληση. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές εάν έρθει μια συγκεκριμένη προσφορά και ο παίκτης θέλει να μετακινηθεί, ο παίκτης θα μετακινηθεί, αλλά δεν προβλέπουμε, δεν ψάχνουμε τους καλύτερους παίκτες μας για να προχωρήσουμε.

Αν συμβεί και λάβουμε μια προσφορά, τότε πρέπει να το εξετάσουμε, αλλά μέχρι εκείνο το σημείο, συνεχίζουμε».