Μόντσα: Διαψεύδει για Ικάρντι και Μπελότι

Η Μόντσα έσβησε γρήγορα τις φωτιές που άναψαν οι φήμες που την θέλουν να εξετάζει τις περιπτώσεις των Μάουρο Ικάρντι και Αντρέα Μπελότι διαψεύδοντας κάθε τέτοιο σενάριο. 

Μόντσα: Διαψεύδει για Ικάρντι και Μπελότι

Αναμφίβολα, η επάνοδος της Μόντσα και του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην Serie A έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στους φιλάθλους του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο γενικός διευθυντής της «νεοφώτιστης», Μόντσα, Αντριάνο Γκαλιάνι, αναφέρθηκε στα πλάνα της ομάδας για την θερινή μεταγραφική περίοδο, με τον 77χρονο άνδρα να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, για την ενίσχυση της ομάδας.

Μεταξύ άλλων, ο Ιταλός παράγοντας διέψευσε το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μόντσα για τους Μάουρο Ικάρντι και Αντρέα Μπελότι. Ο Γκαλιάνι, παραδέχθηκε επίσης ότι διατηρεί καλές σχέσεις με τους πρώην παίκτες του, με τους οποίους συζητά τακτικά.

Ανάμεσά τους, οι Πετάνια και Μάρλον, οι οποίοι παρουσιάζονται από πολλά ρεπορτάζ ως μεταγραφικοί στόχοι της Μόντσα. Τέλος, ο Γκαλιάνι, αππκάλυψε ότι εκτιμά πολύ το προφίλ του Αντρέα Πιναμόντι, η τιμή του οποίου αποτελεί τροχοπέδη για την απόκτηση του.