Premier League: Διεθνής ποδοσφαιριστής από ομάδα του Λονδίνου συνελήφθη για βιασμό

Στην σύλληψη ενός διεθνή ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στην Premier League με ομάδα του Λονδίνου και πλησιάζει στα 30 του χρόνια προχώρησε η αγγλική αστυνομία με την κατηγορία του βιασμού. 

Premier League: Διεθνής ποδοσφαιριστής από ομάδα του Λονδίνου συνελήφθη για βιασμό

Σοκ στην Premier League! Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Telegraph" , η αγγλική αστυνομία έχει προχωρήσει στην σύλληψη ενός πασίγνωστου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα του Λονδίνου και πλησιάζει προς τα 30 του χρόνια με την κατηγορία του βιασμού.

Η σύλληψη έλαβε χώρα στο Βόρειο Λονδίνο, με τον φερόμενο βιασμό να χρονολογείται πριν από έναν μήνα, ενώ πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται σε χώρα η οποία έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο κατηγορούμενος συνελήφθη ενώ βρισκόταν στην προπόνηση. Παράλληλα, η ομάδα του δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση και δεν έχει πάρει θέση ενώ το όνομά του δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας για νομικούς λόγους.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Στις 4 Ιουλίου έγινε καταγγελία για βιασμό γυναίκας που έλαβε χώρα τον Ιούνιο. Ο άντρας συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες του περιστατικού»