Τσέλσι: «Ψήνεται» για Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Τσέλσι εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος ενημέρωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι θέλει να φύγει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι, εάν φτάσει η κατάλληλη προσφορά

Τσέλσι: «Ψήνεται» για Κριστιάνο Ρονάλντο

Επί του παρόντος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιμένει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι προς πώληση και έχει επαναλάβει ότι δεσμεύεται μαζί της με συβόλαιο μέχρι το 2023.

Όμως ο 37χρονος έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία του να φύγει και δεν επέστρεψε για την πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας την Δευτέρα (4/7) όπως είχε προγραμματιστεί, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Θυμίζουμε ότι ο νέος συνιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, είχε πρόσφατα συνάντηση με τον ατζέντη του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, όπου μια μεταγραφή του Πορτογάλου στην Τσέλσι ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν.

Πιστεύεται ότι οι συνομιλίες μεταξύ του ζευγαριού συνεχίστηκαν έκτοτε, με τον Μπόελι και τον συνιδιοκτήτη των μπλε Μπεχνταντ Εγκμπαλι να θεωρείται ότι ενδιαφέρονται για την ιδέα της απόκτησης μιας τέτοιας εμβληματικής φιγούρας.

Θα υπάρξουν πολλοί παράγοντες για να εξετάσει η Τσέλσι εάν η ιδέα γίνει πραγματική πιθανότητα και παρόλο που τα οικονομικά δεν αποτελούν πιθανό εμπόδιο, οι επιθυμίες του προπονητή Τόμας Τούχελ θα έπαιζαν τον βασικό ρόλο.

Ο Γερμανός τεχνικός είναι ένας μακροχρόνιος θαυμαστής του Ρονάλντο, αλλά οποιαδήποτε απόφαση για το αν θα τον υπογράψει θα απαιτούσε την ευλογία του Τούχελ και τον διάλογο μεταξύ του Γερμανού προπονητή και του Πορτογάλου διεθνούς για το πώς θα μπορούσε να ταιριάζει στο σύστημα και το στυλ της Τσέλσι.

Δεν είναι σαφές το εάν η στάση της Γιουνάιτεντ θα αλλάξει, όπως και το εάν θα θελήσει να τον παραχωρήσει σε έναν άμεσο αντίπαλο.

Όμως η προοπτική δεν έχει αποκλειστεί από την ιεραρχία του Στάμφορντ Μπριτζ και φέρεται να παρακολουθούν την κατάσταση.