Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Δεν πωλείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο!»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε στο δημοσίευμα των «Times» περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο και ξεκαθάρισε ότι ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο και δεν πωλείται!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Δεν πωλείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο!»

Ξεκάθαρη ήταν για ακόμα μία φορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στις φήμες περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο σύλλογος επιμένει ότι ο Πορτογάλος επιθετικός… δεν πωλείται!

Όλα είχαν ξεκινήσει νωρίτερα σήμερα με το δημοσίευμα των «Times» του Λονδίνου, που υποστήριζε πως ο διεθνής άσος είχε ζητήσει από τη διοίκηση να αποτελέσει παρελθόν αυτό το καλοκαίρι, εάν φυσικά οι «κόκκινοι διάβολοι» λάβουν μία ικανοποιητική προσφορά για πώλησή του.

Η απάντηση του αγγλικού συλλόγου δεν άργησε, αφού, όπως και το περασμένο Σάββατο, επανέλαβε ότι ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο και δεν πωλείται!

Σημειώνεται ότι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ, Έρικ Τεν Χαγκ, υποολογίζει κανονικά στον παίκτη για τη νέα περίοδο, ενώ υπενθυμίζεται πως το προηγούμενο διάστημα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία τόνιζαν πως ο 37χρονος άσος είναι απογοητευμένος από τις κινήσεις της Γιουνάιτεντ στο μεταγραφικό «παζάρι» του φετινού καλοκαιριού, με αποτέλεσμα να εξετάζει την αποχώρησή του από το «Ολντ Τράφορντ».