Ο Μέσι είχε ζητήσει τον Μανέ στην Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Σάντιο Μανέ από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021 προκειμένου να μείνει στην ομάδα, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του Σενεγαλέζου κυνηγού. 

Ο Μέσι είχε ζητήσει τον Μανέ στην Μπαρτσελόνα

Μπορεί ο Σάντιο Μανέ να είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Μπάγερν ωστόσο η ιστορία θα μπορούσε να είναι διαφορετική και ο Σενεγαλέζος να ήταν συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι όταν η Παρί Σεν Ζερμέν προσπάθησε να τον αποκτήσει πριν τους Βαυαρούς ή όταν ο Αργεντίνος ζήτησε την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021.

Ο ατζέντης του 30χρονου Σενεγαλέζου, Μπακαρί Σισέ, αποκάλυψε ότι η αβεβαιότητα για το μέλλον του πρώην αθλητικού διευθυντή της PSG, Λεονάρντο, ο οποίος απολύθηκε τον Μάιο, διέλυσε μια πιθανή συμφωνία για τον Μανέ.

«Ναι, η Παρί όντως "επιτέθηκε" στον Σάντιο Μανέ. Ο Λεονάρντο είχε αρκετές επαφές με τον Γερμανό ατζέντη», είπε ο Σισέ στο γαλλικό RMC Sport.

«Είδαν ο ένας τον άλλον, συζήτησαν τις λεπτομέρειες μιας πιθανής μεταγραφής του Σάντιο στην Παρί, αλλά τελείωσε εκεί.

Όλοι ξέρουν ότι η καρέκλα του Λεονάρντο έτριζε· έπρεπε να περιμένουμε».

Ο Σισέ υποστήριξε επίσης ότι ο Λιονέλ Μέσι ήθελε να συνδεθεί με τον Μανέ το 2021 ενώ ήταν ακόμα στη Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι κατέστησε την απόκτηση του αστέρα της Σενεγάλης μία από τις προϋποθέσεις για να παραμείνει στο Nou Camp, σύμφωνα με τον Σισέ.

Ωστόσο, ο καταλανικός σύλλογος δεν έκανε καμία επίσημη προσέγγιση για τον Μανέ και ο Μέσι μετακόμισε αργότερα στην Παρί Σ. Ζ. με ελεύθερη μεταγραφή μετά τη λήξη του συμβολαίου του στη Μπαρτσελόνα.

«Πέρυσι θα μπορούσε να είχε συμβεί και με την Μπαρτσελόνα», πρόσθεσε ο Σισέ.

«Ήταν ο Λιονέλ Μέσι που επέβαλε τον Σάντιο Μανέ στη συμφωνία όταν ήταν τέθηκε το θέμα επέκτασης του συμβολαίου του στη Μπάρτσα.

Είχε δώσει δύο ονόματα: Σάντιο Μανέ και έναν Αργεντινό κεντρικό αμυντικό».