«Περιμένει πρόταση της Λίβερπουλ για τον Οτάβιο η Πόρτο»

Πρόταση για την απόκτηση του Οτάβιο από την Πόρτο αναμένεται να κάνει η Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσιεύματα. Προς παραμονή μέχρι το 2023 ο Σαλάχ. 

«Περιμένει πρόταση της Λίβερπουλ για τον Οτάβιο η Πόρτο»

Μπορεί στην Λίβερπουλ να επικοινωνούν πως έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις, νέο δημοσίευμα της «Mirror» αναφέρει πως οι Κυπελλούχοι Αγγλίας θέλουν να πάρουν και δεύτερο παίκτη από την Πόρτο.

Συγκεκριμένα, οι Δράκοι φέρονται να περιμένουν πρόταση της Λίβερπουλ για τον Οτάβιο ύψους 34 εκατομμυρίων λιρών. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ τονίζεται πως ο ατζέντης του Πορτογάλου βρέθηκε στην Αγγλία την περασμένη εβδομάδα και οι διαπραγματεύσεις μπορούν να είναι καρποφόρες.

Η Πόρτο απέρριψε πρόσφατα πρόταση της Λιντς για τον Οτάβιο, ύψους 26 εκατομμυρίων λιρών, ενώ ο 27χρονος την περασμένη σεζόν είχε 5 γκολ και 14 ασίστ σε 49 παιχνίδια.

Μένει μέχρι το 2023 ο Σαλάχ

Όπως όλα δείχνουν αυτήν την στιγμή, ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα συνεχίσει και την νέα σεζόν στην Λίβερπουλ και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2023. Οι Κόκκινοι δεν είναι διατεθειμένοι να υπερβούν τα όρια που έχουν θέσει για τις μισθοδοσίες των παικτών και έτσι για να ανανεώσει ο Σαλάχ θα πρέπει εκείνος να ρίξει τις απαιτήσεις του.