Μπερλουσκόνι: «Η άνοδος της Μόντσα με συγκίνησε περισσότερο και από τις επιτυχίες της Μίλαν»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μίλησε για την επιτυχία της Μόντσα να κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Μπερλουσκόνι: «Η άνοδος της Μόντσα με συγκίνησε περισσότερο και από τις επιτυχίες της Μίλαν»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ιδιοκτήτης της Μόντσα αναφέρθηκε στην άνοδο της ομάδας του στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Μετά από 110 χρόνια το κλαμπ καταφέρνει να παίξει στη Serie A με τον ισχυρό της άνδρα να δηλώνει συγκινημένος περισσότερο και από τις επιτυχίες που είχε με τη Μίλαν.

«Εξακολουθώ να είμαι ο πιο πολυνίκης ποδοσφαιρικός πρόεδρος στον κόσμο, χάρη στην Μίλαν. Όμως αυτή τη φορά, χάρη στον Αντριάνο Γκαλιάνι, που με έπεισε να αρχίσω αυτή την περιπέτεια τρία χρόνια πριν στην Serie C, κάναμε κάτι το εκπληκτικό.

Δώσαμε στην Μόντσα τη θέση που της αρμόζει στην Serie A», είπε ο Μπερλουσκόνι.

«Προσωπικά θέλω να είμαι πρωταγωνιστής. Ίσως, όχι στην πρώτη σεζόν, αλλά θέλω να συναγωνίζομαι με τους κορυφαίους συλλόγους. Ξέρετε ότι έχω πάρει τα πάντα με την Μίλαν, όμως τα συναισθήματα που βίωσα αυτές τις ημέρες με την άνοδο της Μόντσα ήταν κάτι το μοναδικό.

Η άνοδος της Μόντσα στην Serie A με συγκίνησε πιο πολύ και από τις επιτυχίες με την Μίλαν, με την οποία συνεχίζω να έχω έναν ισχυρό δεσμό», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Μόντσα.