Λίβερπουλ: Στην Μονακό με 18 εκατομμύρια ευρώ ο Μιναμίνο

Στην Μονακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τακούμι Μιναμίνο καθώς οι Μονεγάσκοι συμφώνησαν στα 18 εκατομμυρίων ευρώ με την Λίβερπουλ για την απόκτηση του.

Λίβερπουλ: Στην Μονακό με 18 εκατομμύρια ευρώ ο Μιναμίνο

Ποδοσφαιριστής της Μονακό θα πρέπει να θεωρείται ο Τακούμι Μιναμίνο καθώς η Λίβερπουλ συμφώνησε με τους Μονεγάσκους για την μεταγραφή του με αντάλλαγμα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μιναμίνο έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους με την ομάδα της Ligue 1, αλλά η συμφωνία υπόκειται σε ιατρικές εξετάσεις καθώς ο 27χρονος βρίσκεται ακόμα στην πατρίδα του, την Ιαπωνία.

Η Λίβερπουλ θα λάβει άμεσα το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ ενώ μέσα από τα μπόνους μπορεί να καρπωθεί ακόμη 3 εκατομμύρια ευρώ.

Λίβερπουλ: Γιατί πήρε τον Νούνιες και πώς ο Κλοπ μπορεί να επαναφέρει το 4-2-3-1

Ο πρώην επιθετικός της Σάλτσμπουργκ δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην πρώτη ομάδα από τότε που μετακόμισε στο Άνφιλντ για 7,25 εκατομμύρια λίρες τον Ιανουάριο του 2020.

Ο Μιναμίνο, ο οποίος πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21 ως δανεικός στη Σαουθάμπτον, σκόραρε 14 γκολ σε 55 αγώνες για τη Λίβερπουλ.

Έκανε μόλις 11 εμφανίσεις στην Premier League την περασμένη σεζόν με μόνο μία από αυτές να έρχεται στην βασική ενδεκάδα.