Λίβερπουλ: Μέσα στην προετοιμασία ανανεώνει ο Γκόμεζ

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η ανανέωση του συμβολαίου του Τζο Γκόμεζ με την Λίβερπουλ αφού όπως όλα δείχνουν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας θα κληθεί να υπογράψει. 

Λίβερπουλ: Μέσα στην προετοιμασία ανανεώνει ο Γκόμεζ

Ακόμη έναν ταλαντούχο παίκτη της ετοιμάζεται να "δέσει" στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ καθώς όπως αναμενόταν ο Τζο Γκόμεζ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Reds.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, θα κληθεί μέσα στην προετοιμασία να ανανεώσει την συνεργασία του με την Κυπελλούχο Αγγλίας, η οποία κρατά από το 2015.

Δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που τον τοποθετούσαν στο στόχαστρο της Άστον Βίλα ενώ είχε συνδεθεί ακόμη και με την Ρεάλ Μαδρίτης με το πρόσχημα ότι ψάχνει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής για να κερδίσει την θέση του στην Εθνική Αγγλίας ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ.

Η πραγματικότητα όμως είναι πως ο Γκόμεζ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στα μακροχρόνια πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στα δεξιά της οπισθοφυλακής.

Στην Λίβερπουλ ο Άγγλος διεθνής έχει παίξει 141 φορές ενώ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο, ένα Λιγκ Καπ, ένα Champions League, ένα Ευρωπαϊκό Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.