Λίβερπουλ: «Δένει» τον Γκόμεζ με νέο συμβόλαιο

Η Λίβερπουλ θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Τζο Γκόμεζ το καλοκαίρι παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φεύγει από το «Άνφιλντ».

Λίβερπουλ: «Δένει» τον Γκόμεζ με νέο συμβόλαιο

Η Λίβερπουλ θα μεριμνήσει ώστε να «δέσει» τον Τζο Γκόμεζ στο «Άνφιλντ» προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι παρά την πληθώρα δημοσιευμάτων που τον συνέδεαν με ενδεχόμενη αποχώρηση από την ομάδα.

Το συμβόλαιο του 24χρονου αμυντικού ολοκληρώνεται το 2024 και φέτος δεν έχει βρει σταθερά χρόνο συμμετοχής καθώς προερχόταν από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησε εκτός την περσινή σεζόν.

Έχει κάνει μόλις επτά συμμετοχές στην Premier League ενώ έχει ξεκινήσει βασικός σε δέκα παιγνίδια σε όλες τις διοργανώσεις όντας τρίτος στην σειρά διαλογής πίσω από τους Μάτιπ και Κονατέ για τον παρτενέρ του Βίρτζιλ φαν Ντάικ.

Έτσι, τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής φέτος τον έχει βρει στο δεξί άκρο της άμυνας δίνοντας «ανάσες» στον Αλεξάντερ-Άρνολντ και μοιραία τα αγγλικά Μέσα τόνιζαν πως ο Γκόμεζ θα έφευγε από την Λίβερπουλ προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να κερδίσει την θέση του στην Εθνική Αγγλίας ενόψει Μουντιάλ.

Παρά τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του όμως, ο Γκόμεζ παραμένει στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ και η Λίβερπουλ αναμένεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον 24χρονο με το πέρας της σεζόν για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Γκόμεζ βρίσκεται στην Λίβερπουλ από το καλοκαίρι του 2015 όταν και είχε αποκτηθεί αντί 4,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Τσάρλτον και έκτοτε έχει «γράψει» 140 συμμετοχές με τους «reds».