Ο προπονητής της Άντερλεχτ «έκραξε» τον Βράνιες

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ έχει δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα με τη συμπεριφορά του και ο Χάιν Βανχέζενμπρουκ φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο προπονητής της Άντερλεχτ «έκραξε» τον Βράνιες

Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει να προκαλεί. Το αποδεικνύει με τις αναρτήσεις του στα social media οι οποίες πολλές φορές καταφέρονται κατά του Ολυμπιακού (στην πιο πρόσφατή του μάλιστα έβαλε τη φωτογραφία μικρών παιδιών που κάνουν την ανάγκη τους και έγραψε για τη Θύρα 7) ενώ και στο γήπεδο δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του με αποτέλεσμα να κάνει κακό στην ομάδα του.

Για αυτό τον λόγο ο Βανχεζένμπρουγκ θέλησε να τον βάλει στη θέση του πριν η κατάσταση ξεφύγει ακόμα περισσότερο. Ο Βράνιες αποβλήθηκε στον αγώνα της Άντερλεχτ με την Μουσκρόν και στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της ομάδας σχολίασε:

«Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος του Βράνιες και σωστά αποβλήθηκε από τον διαιτητή. Έχει τα προσόντα να γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο Βέλγιο αλλά τέτοιες κινήσεις πρέπει να σταματήσουν. Αυτό αφορά εμάς και θα φροντίσουμε να το ξεκαθαρίσουμε.

Θέλει να παίζει δυναμικά αλλά υπάρχουν φορές που χάνει τον έλεγχο. Δεν υπήρχε λόγος να κάνει αυτό το μαρκάρισμα στην μεσαία γραμμή, στο πλάγιο άουτ ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Θα είναι καλό για όλους μας να μην επαναληφθεί».