Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έκανε πρόταση στον Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μένει ελεύθερος από την Μπρέντφορντ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως κατέθεσε πρόταση στον 30χρονο μεσοεπιθετικό.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έκανε πρόταση στον Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μένει ελεύθερος από την Μπρέντφορντ στην οποία είχε υπογράψει τον Ιανουάριο και κέρδισε τις εντυπώσεις βοηθώντας το συκγρότημα του Τόμας Φρανκ να εξασφαλίσει την 13η θέση αν και νεοφώτιστη.

Η Μπρέντφορντ νίκησε τα 7 από τα 11 ματς που έπαιξε ο Έρικσεν και εξασφάλισε την παραμονή της δύο εβδομάδες πριν την λήξη της σεζόν.

Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, Φρένκι ντε Γιονγκ, πιστεύεται ότι είναι η κορυφαία προτεραιότητα του συλλόγου για την μεσαία γραμμή, με τη Γιουνάιτεντ να γνωρίζει τις οικονομικές δυσκολίες της ισπανικής ομάδας.

Ωστόσο, γίνεται κατανοητό ότι οι συνομιλίες μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα απέχουν ακόμη από την συμφωνία και ο σύλλογος της Premier League έχει άλλες επιλογές, μία από τις οποίες είναι ο Έρικσεν.

Η Μπρέντφορντ ενδιαφέρθηκε πολύ για την παράταση της παραμονής του μέσου στο δυτικό Λονδίνο, αλλά τον περασμένο μήνα ο Έρικσεν είπε ότι εξετάζει διάφορες επιλογές από πολλούς διαφορετικούς συλλόγους.

Ο Έρικσεν, μιλώντας στην Viaplay, είπε: «Έχω διαφορετικές προσφορές και επιλογές, τις οποίες εξετάζουμε και μετά παίρνουμε μια απόφαση.

Θα ήθελα πολύ να παίξω ξανά στο Champions League. Ξέρω πόσο διασκεδαστικό είναι, αλλά δεν είναι απαραίτητο για μένα».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε στην έκτη θέση υπό τις οδηγίες του Ραλφ Ράνγκνικ την περασμένη σεζόν, αλλά θα μπορούσε να προσφέρει στον Έρικσεν μια επιστροφή στην Ευρώπη μέσω του Europa League.

Ο πρώην προπονητής του Άγιαξ, Έρικ τεν Χαγκ, ανέλαβε τα ηνία στο Ολντ Τράφορντ μετά την ένταξή του στον σύλλογο υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Ο Έρικσεν προπονήθηκε με την δεύτερη ομάδα του Άγιαξ πριν ενταχθεί στην Μπρέντφορντ τον Ιανουάριο, προκειμένου να επανέλθει σε ρυθμούς μετά την καρδιακή ανακοπή του στο Euro 2020. Έπαιξε στον Άγιαξ μεταξύ 2010 και 2013.