Μαρσέλο: «Δεν είναι αντίο, δεν νιώθω ότι φεύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Δακρυσμένος και φανερά συγκινημένος, ο Μαρσέλο αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Μαρσέλο: «Δεν είναι αντίο, δεν νιώθω ότι φεύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Με δάκρυα στα μάτια ο Μαρσέλο είπε «αντίο» σήμερα (13/6) στη Ρεάλ Μαδρίτης σε μια συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ που έγραψε τη δική του ιστορία με τα χρώματα των «μερένγκες» και ήταν βασικό γρανάζι στην επιτυχημένη τους πορεία στο Champions League, ευχαρίστησε τους πάντες για την βοήθειά τους στα χρόνια που ήταν στην ομάδα και δήλωσε σίγουρος για νέες επιτυχίες στο μέλλον

«Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα μπορούσα να μιλήσω κανονικά...», ανέφερε ο Βραζιλιάνος ο οποίος εμφανώς συγκινημένος συνέχισε:

«Σήμερα είναι μέρα χαράς. Κλαίμε από χαρά. Ξυπνούσα κάθε μέρα της ζωής μου με τη χαρά να βρίσκομαι στο καλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Σήμερα φεύγω ως ο παίκτης με τις περισσότερες κατακτήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τους φροντιστές, που είναι σαν οικογένεια, τους ανθρώπους που κάνουν τη 'βρώμικη' δουλειά γιατί αφοσιωνόμαστε μόνο στο να παίζουμε ποδόσφαιρο και χωρίς αυτούς, δεν θα ήταν δυνατό. Όπως πάντα, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης, θα είναι πολύ λαμπρό. Δεν είναι αντίο, δεν νιώθω ότι φεύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε στο τέλος.