Δουρέκας: «Πάντα στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός, υπερήφανοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας»

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Νότιγχαμ Φόρεστ, Κούλης Δουρέκας, με ανάρτησή του δήλωσε υπερήφανος για την χαρά που έδωσε η άνοδος στους φιλάθλους της ομάδας υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός έχει θέση στην καρδιά του. 

Δουρέκας: «Πάντα στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός, υπερήφανοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εξασφάλισε την άνοδο στην Premier League έπειτα από 23 χρόνια και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Κούλης Δουρέκας μέσω ανάρτησής του μίλησε για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα αλλά και για το παρελθόν του στον Ολυμπιακό.

«Τεράστια υπερηφάνεια που καταφέραμε να δώσουμε τόση μεγάλη χαρά στους υπέροχους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ που υποστηρίζουν την ομάδα τους με τόσο πάθος και περίμεναν πιστοί επί 23 ολόκληρα χρόνια για να ζήσουν αυτήν την στιγμή.

Και μεγάλη δικαίωση για τον ιδιοκτήτη μας Βαγγέλη Μαρινάκη που ανέλαβε πριν από πέντε χρόνια το τιμόνι αυτής της ομάδας με σκοπό να τη φέρει στο επίπεδο που της αρμόζει με βάση τη διαδρομή της στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Πολλά μπράβο στον γιο του Μιλτιάδη που δούλεψε πολύ για να φτάσουμε σε αυτό το επίτευγμα, στον προπονητή μας Στιβ Κούπερ, που παρέλαβε την ομάδα σε δύσκολη θέση και την οδήγησε στην Premier League, τον CEO Ντέιν Μέρφι με τον οποίο η συνεργασία μου υπήρξε άψογη και φυσικά σ' όλους τους παίκτες που ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.

Το ταξίδι μου που ξεκίνησε από τον Πειραιά που αγάπησα από μικρό παιδί και τον Ολυμπιακό απ' όπου αναδείχθηκα και πάντα θα έχω στην καρδιά μου συνεχίζεται με την Νότιγχαμ Φόρεστ και όλοι μαζί θα εντείνουμε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές μας, με στόχο να αποκτήσει η ομάδα μας την θέση που της αξίζει στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα του πλανήτη».