Λίβερπουλ: Το αντίο του Ντιβόκ Οριγκί

Ο Ντιβόκ Οριγκί με μηνύματα του στα social media αποχαιρέτησε την Λίβερπουλ έπειτα από επτά χρόνια και έξι τρόπαια στο "Άνφιλντ". 

Λίβερπουλ: Το αντίο του Ντιβόκ Οριγκί

Παρελθόν από την Λίβερπουλ θα αποτελέσει ο Ντιβόκ Οριγκί, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, Μίλαν.

Ο Οριγκί αποχαιρέτησε την ομάδα και τους φιλάθλους της μέσω μηνυμάτων στα προωσιπικά του προφίλ στα social media. Συγκεκριμένα, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με τα τρόπαια που έχει κατακτήσει και στο Twitter έγραψε:
"Ήταν ένα ξεχωριστό ταξίδι. You'll Never Walk Alone".

Ο Βέλγος υπέγραψε στους "κόκκινους" το καλοκαίρι του 2014 έπειτα από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με το Βέλγιο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και έμεινε για έναν χρόνο δανεικός στην Λιλ.

Το επόμενο καλοκαίρι επέστρεψε στο "Άνφιλντ" και με εξαίρεση μια σεζόν όπου έπαιξε δανεικός στην Βόλφσμπουργκ αποτέλεσε πολύτιμο εργαλείο στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ και έγινε ένας από τους αγαπημένους παίκτες της κερκίδας.

Συνολικά αγωνίστηκε σε 175 παιχνίδια με την φανέλα της Λίβερπουλ πετυχαίνοντας 41 τέρματα και μοιράζοντας 18 ασίστ ενώ κατέκτησε από μία φορά την Premier League, το FA Cup, το Carabao Cup, το Champions League, το UEFA Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ντιβόκ Οριγκί: Ένας θρύλος του «Άνφιλντ», από τις σκιές στο φώς