Αμβούργο - Χέρτα 0-2: Σώθηκε η ομάδα του Βερολίνου - Ξανά στην δεύτερη κατηγορία το Αμβούργο

Η Χέρτα νίκησε εκτός έδρας το Αμβούργο (2-0), ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα μπαράζ στο Βερολίνο και παρέμεινε στην Bundesliga

Αμβούργο - Χέρτα 0-2: Σώθηκε η ομάδα του Βερολίνου - Ξανά στην δεύτερη κατηγορία το Αμβούργο

Οι έδρες πήγαν περίπατο στους αγώνες μπαράζ παραμονής-ανόδου για την Bundesliga. Την περασμένη Παρασκευή (20/5) το Αμβούργο κέρδισε εκτός έδρας την Χέρτα με 1-0. Στην ρεβάνς της Δευτέρας (23/5), ωστόσο, η Χέρτα ήταν αυτή που με όπλα την εμπειρία και την ποιότητά της πέτυχε την μεγάλη ανατροπή, κερδίζοντας με 2-0 στο κατάμεστο από 57 χιλιάδες οπαδούς «Wolksparkstadion».

Έτσι, η Χέρτα είναι αυτή που παραμένει για μια ακόμα σεζόν στα μεγάλα σαλόνια, ενώ το Αμβούργο υποχρεώνεται να αγωνιστεί στην Τσβάιτελίγκα για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν. Τα γκολ της μεγάλης και δίκαιης νίκης για την Χέρτα πέτυχαν ο Μπογιατά στο 4' και ο Πλάτενχαρτ στο 63'.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Φερνάντεζ, Χάιερ (82' Γιαμεράχ), Μουχάιμ, Βούσκοβιτς, Σονλάου, Ράις, Μέφερτ, Ρορ (58' Βάγκνομαν), Γιατά (74' Κάουφμαν), Κίτελ, Γκλατζέλ.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Κρίστενσεν, Πέκαρικ, Πλάτενχαρτ (81' Μπιόρκαν), Μπογιατά, Κεμπφ, Ασκασιμπάρ, Πρινς-Μπόατενγκ (90' Νταρίντα), Τουσάρτ, Σερντάρ (85' Σταρκ), Μπελφοντίλ (82' Μαολιντά), Γιόβετιτς.