Μπαρτσελόνα: Δεν θα κρατήσει τον Αντάμα Τραορέ

Στη Γουλβς -όπου και ανήκει- θα επιστρέψει ο Αντάμα Τραορέ, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του.

Μπαρτσελόνα: Δεν θα κρατήσει τον Αντάμα Τραορέ

Στην Αγγλία θα επιστρέψει ο Αντάμα Τραορέ, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που περιλαμβάνεται στη συμφωνία της με τη Γουλβς, όπου και ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Ο 26χρονος εξτρέμ είχε αποκτηθεί από την καταλανική ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο ως δανεικός από τους «λύκους» και είχε συμπαθητική παρουσία στους «μπλαουγκράνα», από τους οποίους θυμίζουμε είχε ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα το μακρινό 2004.

Ωστόσο, το ποσό που απαιτείται να καταβληθεί από την Μπαρτσελόνα για την αγορά του Ισπανού (με καταγωγή από το Μάλι) μεσοεπιθετικού είναι 30 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που η διοίκηση της Μπάρτσα δεν είναι σε καμία περίπτωση πρόθυμη να ξοδέψει.

Όπερ σημαίνει ότι ο Τραορέ θα επιστρέψει στη Γουλβς μετά τη λήξη του δανεισμού του, η οποία είναι στις 30 του προσεχούς Ιουνίου. Το συμβόλαιο του παίκτη με το αγγλικό κλαμπ έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και το μέλλον του αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα.