Γκρίλις: «Προτιμώ την Premier League από το Champions League»

Ο Τζακ Γκρίλις μιλώντας στην κάμερα του Sky Sports, εξέφρασε, μεταξύ άλλων, δήλωσε πανευτυχής για την κατάκτηση της Premier League με την Μάντσεστερ Σίτι την οποία δήλωσε πως προτιμά από το Champions League

Γκρίλις: «Προτιμώ την Premier League από το Champions League»

Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζει την τέταρτη κατάκτηση της Premier League τα τελευταία πέντε χρόνια και η ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της, ο Τζακ Γκρίλις τον οποίο απέκτησε με 117 εκατομμύρια ευρώ από την Άστον Βίλα, μίλησε στο Sky Sports για τα συναισθήματά του έπειτα από το χθεσινό αποτέλεσμα. Δεν αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην ομάδα του, αλλά αυτό δεν τον απέτρεψε από το να πανηγυρίσει σαν μικρό παιδί για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της Premier League στην καριέρα του:

«Είναι απίστευτο. Μόλις μπήκε το τρίτο γκολ, έτρεξα κατευθείαν μέσα στο γήπεδο γιατί όλοι πανηγύριζαν και μετά από αυτό μπήκα μέσα στο τούνελ (των αποδυτηρίων) κλαίγοντας.Όταν είσαι παιδί, αυτό που ονειρεύεσαι είναι να παίξεις στην Πρέμιερ Λιγκ και μετά να την κερδίσεις. Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια», δήλωσε αρχικά ο 26χρονος.

Για την πρώην ομάδα του τόνισε:

«Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι η Άστον Βίλα και το έδειξε μέσα στο γήπεδο. Ξέρουμε επίσης, ότι με την ποιότητά μας μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Αυτό κάναμε στα τελευταία 20 λεπτά και πραγματικά δεν έχω λόγια».

Τέλος, για την νυν ομάδα του ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Όταν ήρθα εδώ με ρωτούσαν τι θέλω πραγματικά, την Πρέμιερ Λιγκ ή το Τσάμπιονς Λιγκ. Προσωπικά η επιλογή μου ήταν ξεκάθαρη, καθώς προτιμώ την Πρέμιερ Λιγκ. Είναι κάτι που δεν είχα κερδίσει ποτέ και είμαι πολύ ευτυχισμένος. (Το να βρίσκομαι εδώ) είναι πιο δύσκολο απ’ όσο νόμιζα. Έπρεπε να βγω από το comfort zone μου. Καινούρια αποδυτήρια, καινούριοι συμπαίκτες, καινούριο περιβάλλον. Είναι δύσκολο. Πιστεύω όμως ότι μπορώ να αντεπεξέλθω και να αποδώσω. Έχω βάλει το λιθαράκι μου σε αρκετά παιχνίδια. Το γκολ με τη Γουέστ Χαμ ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Ξέρω τον εαυτό μου και πιστεύω ότι μπορώ να δώσω περισσότερα. Όλα τα παιδιά στην ομάδα με έχουν κάνει να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Η πρώτη μου μέρα στο κλαμπ ήταν η χειρότερη. Άλλαζα για πρώτη μου φορά παραστάσεις, αλλά όλοι με έκαναν να νιώσω άνετα και τους αγαπώ τόσο πολύ».