Η αρχή του τέλους του Ραντζέλοβιτς

Πώς ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς από ήρωας της Λεγανές έγινε σκιά του εαυτού του και γκρέμισε όλα όσα έχτιζε. Το ματς από το οποίο ξεκίνησε το… τέλος του.

Η αρχή του τέλους του Ραντζέλοβιτς

Ο δανεισμός του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στη Λεγανές φάνηκε πως ήταν μία επιτυχημένη επιλογή. Ο ποδοσφαιριστής είχε εξελιχθεί σε μεγάλη μορφή για την ισπανική ομάδα και στο Μπουταρκέ έπιναν νερό στο όνομα του. Είχε φτάσει στο σημείο να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Μαδρίτης και μάλιστα να γίνεται κουβέντα ακόμη και για αγορά του από τον Ολυμπιακό.

Τώρα, όμως, το σκηνικό είναι τελείως διαφορετικό για τον Σέρβο εξτρέμ που ανήκει στον Ολυμπιακό και θα επιστρέψει στον Ρέντη, διότι ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε. Το αν θα πάρει ευκαιρίες και αν θα τις αρπάξει είναι μία άλλη ιστορία. Το θέμα είναι πως έφτασε στο σημείο στο δεύτερο μισό της σεζόν να είναι σε μόνιμη βάση αναπληρωματικός. Πως κατάφερε να γκρεμίσει όλα όσα είχε χτίσει και φυσικά αυτό προκαλεί προβληματισμό και στον Ρέντη.

Το κακό ξεκίνησε στις 23 Ιανουαρίου και στο εκτός έδρας… ναυάγιο της Λεγανές. Τότε έχασε με 4-0 από τη Μπούργος και από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε η πτώση του Λάζαρ. Ο Μεχντί Ναφτί τον ξεκίνησε στο παιχνίδι με τη Σαραγόσα στις 11 Φεβρουαρίου, αλλά στο ημίχρονο τον έκανε αλλαγή. Τότε ο τεχνικός της Λεγανές δήλωσε ότι δεν είχε πειστεί από την απόδοση του Σέρβου.

Εκείνο το ματς με τη Σαραγόσα ήταν η αρχή του τέλους του Ραντζέλοβιτς. Στο επόμενο ματς με την Αμορεμπιέτα δεν έπαιξε ούτε λεπτό, ενώ συνολικά έκανε 11 συμμετοχές και μόλις οι τρεις ήταν ως βασικός. Στη Λεγανές μιλούν για έναν απροσδόκητο ήρωα στο πρώτο μισό της σεζόν, όμως, στη συνέχεια ήταν η σκιά του εαυτού του. Κάπως έτσι η περιπέτεια του στην Ισπανία θα τελειώσει με τον 24χρονο εξτρέμ να χαλάει την εικόνα που έφτιαξε ο ίδιος στο πρώτο μισό της σεζόν.

Στη Σερβία επιμένουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας ασχολείται με τον ποδοσφαιριστή και θέλει να τον πάρει από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα τονίζουν ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον Ραντζέλοβιτς.