Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το «αντίο» στον Έντινσον Καβάνι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε τον Έντινσον Καβάνι, καθώς ο Ουρουγουανός στράικερ ολοκλήρωσε τη θητεία του στο αγγλικό κλαμπ και αποτελεί παρελθόν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το «αντίο» στον Έντινσον Καβάνι

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έντινσον Καβάνι, ο οποίος αποχωρεί από το αγγλικό κλαμπ ύστερα από δύο σεζόν.

Παρότι πριν από μερικούς μήνες ο Ραλφ Ράνγκνικ επέμενε πως «ο Καβάνι είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και δεν θα τον αφήσω να φύγει», ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από το δυναμικό των «κόκκινων διαβόλων» ύστερα από μια μετριότατη σεζόν με μόλις 15 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε κι επίσημα τον Ουρουγουανό επιθετικό μέσω των social media, τονίζοντας στη σχετική ανάρτηση:

«Περνώντας λόγια σοφίας: Θα μας λείψουν η εμπειρία και η καθοδήγησή σου».

Το σίγουρο, πάντως, για τον 35χρονο σέντερ φορ είναι ότι δεν πρόκειται να μείνει για πολύ χωρίς ποδοσφαιρική... στέγη. Ήδη η Ρεάλ Σοσιεδάδ φέρεται να έχει έρθει σε μια πρώτη επαφή μαζί του, ενώ το όνομά του έχει ακουστεί και για την Ίντερ, η οποία αναζητεί τον αντικαταστάτη του Αλέξις Σάντσες.