Ράνγκνικ: «Σημαντικός ο Καβάνι, δεν τον αφήνω να φύγει»

Ο νέος μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, δήλωσε ότι δεν πρόκειται ν' αφήσει να φύγει ο Έντινσον Καβάνι παρά τα «σενάρια» αποχώρησης του.

Ράνγκνικ: «Σημαντικός ο Καβάνι, δεν τον αφήνω να φύγει»

Ένα μεγαλοπρεπέστατο... «στοπ» στην πληροφόρηση που υπήρχε εδώ και μήνες ότι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Έντινσον Καβάνι θ' αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (λόγω του περιορισμένου χρόνου και πρωταγωνισμού που έχει μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο...) ύψωσε ο Ράλφ Ράνγκνικ.

Ο νέος μάνατζερ των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε ότι ο έμπειρος Ουρουγουανός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και του έχει πει ήδη ότι δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει, παρά τα δημοσιεύματα σε Αγγλία και Ισπανία που ήθελαν τον 34χρονο Νοτιαμερικάνο να επιθυμεί τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, η οποία έχει εκφράσει ήδη ενδιαφέρον και εκείνον να απορρίπτει πρόταση της Μπόκα Τζούνιορς για χάρη των «μπλαουγκράνα».

«Είχαμε μερικές συζητήσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τον Καβάνι και είναι πιθανότατα ο παίκτης με τον οποίο έχω μιλήσει περισσότερο. Του είπα από την πρώτη μέρα ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης.

Ο επαγγελματισμός του, όπως και η ηθική του είναι εκπληκτική και του είπα ότι θέλω απεγνωσμένα να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Ξέρει επίσης πόσο τον σέβομαι και αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησε βασικός μαζί με τον Κριστιάνο κόντρα στην Μπέρνλι.

Ξέρει ότι σίγουρα δεν θα τον αφήσω να φύγει. Θα προτιμούσα να έχω έναν άλλο Έντι, αλλά για μένα είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να μείνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Η τρέχουσα σεζόν για τον Έντισον Καβάνι δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο, καθώς λόγω τραυματισμών αλλά και του κορονοϊού έχει καταφέρει να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μόλις 10 παιχνίδια, με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπέρνλι (3-1) να είναι η πρώτη στην Premier League μετά τις 30 Οκτωβρίου.