Τεν Χαγκ: «Θαυμάζω Κλοπ και Γκουαρντιόλα, αλλά κάθε εποχή έχει και το τέλος της»

Ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ αναφέρθηκε στην επίσημη παρουσίασή του για τους Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρντιόλα.

Τεν Χαγκ: «Θαυμάζω Κλοπ και Γκουαρντιόλα, αλλά κάθε εποχή έχει και το τέλος της»

Παρουσιάστηκε επίσημα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρντιόλα.

Μεταξύ άλλων μίλησε:

Για το πρότζεκτ της Γιουνάιτεντ: «Είναι ένα πρότζεκτ και πάντα χρειάζεται χρόνος, αλλά γνωρίζω καλά έχοντας εμπειρία σε ομάδες όπως ο Άγιαξ και η Μπάγερν, δεν υπάρχει ποτέ χρόνος. Θέλουμε νίκες, νίκες σε κάθε παιχνίδι. Δεν βλέπω την ευθύνη που ανέλαβα ως ρίσκο. Η Γιουνάιτεντ έχει μεγάλη ιστορία, τώρα ελπίζω να την κάνουμε να έχει και λαμπρό μέλλον».

Για τις Σίτι και Λίβερπουλ: «Θαυμάζω τους Κλοπ και Γκουαρντιόλα, ωστόσο, κάθε εποχή έχει και το τέλος της».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Φυσικά, μπορεί να μας δώσει πολλά γκολ. Θα πρέπει πρώτα να μιλήσω μαζί του για τον ρόλο του».
Για τα μεταγραφικά: «Ανυπομονώ να δουλέψω με τους παίκτες που έχουμε. Πέρσι η ίδια ομάδα ήταν δεύτερη, άρα υπάρχου δυνατότητες. Πιστεύω πως μπορούμε να βελτιωθούμε. Αν δουλέψουμε καλά, μπορούμε να πάρουμε περισσότερα πράγματα από ό,τι φέτος. Για μεταγραφές ακόμη αναλύω τα δεδομένα και βγάζω πρωταθλήματα».