Εμπαπέ: Η Παρί του έκανε νέα πρόταση για τριετές συμβόλαιο

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε νέα πρόταση ανανέωσης στον Κιλιάν Εμπαπέ, αυτήν την φορά για τριετές συμβόλαιο σε μια ύστατη προσπάθεια να τον κρατήσει στο «Παρκ ντε Πρενς». Η δήλωση της μητέρας του. 

Εμπαπέ: Η Παρί του έκανε νέα πρόταση για τριετές συμβόλαιο

Το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν φθάνει στο τέλος του και έτσι από τις 30 Ιουνίου θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα θέλει.

Η γαλλική ομάδα, η οποία αρχικά ήθελε ο Εμπαπέ να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο, πλέον έχει υποχωρήσει και κατέθεσε νέα πρόταση, αυτή την φορά για τριετές συμβόλαιο.

Έτσι, η Παρί θα έχει την δυνατότητα να διατηρήσει το ταλέντο του Γάλλου στο ρόστερ της για την νέα σεζόν ενώ θα έχει την ευκαιρία να επωφεληθεί και οικονομικά από μια ενδεχόμενη πώλησή του.

Σύμφωνα με την Athletic, υπάρχει ανησυχία στην Ρεάλ ότι τελικά ο Εμπαπέ δεν θα υπογράψει στην Μαδρίτη ενώ η ούτε στην Παρί μπορούν να πούν με σιγουριά ποιά θα είναι η απόφαση του νεαρού επιθετικού.

Μεγάλο μέρος της νέας πρότασης των πρωταθλητών Γαλλίας φέρνει τον Εμπαπέ στο κέντρο του brand καθώς πρόκειται για έναν παίκτη γεννημένο στο Παρίσι.

Η δήλωση της μητέρας του Εμπαπέ

Την ίδια ώρα, ο έγκυρος δημοσιογράφος Fabrizio Romano μετέφερε την εξής δήλωση της μητέρας του Εμπαπέ:

«Έχουμε έρθει σε συμφωνία και με την Ρεάλ Μαδρίτης και με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κιλιάν θα πρέπει τώρα να αποφασίσει. Οι δύο προτάσεις είναι σχεδόν ίδιες. Είναι στο χέρι του Κιλιάν, θα πάρει την απόφαση».