Δια βίου αποκλεισμός στον οπαδό της Νότιγχαμ για το χτύπημα στον αρχηγό της Σέφιλντ, Μπίλι Σαρπ

Ο αρχηγός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μπίλι Σαρπ χτυπήθηκε από οπαδό της Νότιγχαμ. Ισόβιο αποκλεισμό από το γήπεδο ανακοίνωσε η Νότιγχαμ. 

Δια βίου αποκλεισμός στον οπαδό της Νότιγχαμ για το χτύπημα στον αρχηγό της Σέφιλντ, Μπίλι Σαρπ

Χτύπημα που τον πέταξε στο έδαφος δέχτηκε ο αρχηγός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μπίλι Σαρπ, από έναν οπαδό της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο οποίος είχε μπει στο γήπεδο για να πανηγυρίσει.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νότιγχαμ. Ζήτησε συγνώμη από τον παίκτη και τη Σέφιλντ ενώ ενημέρωσε πως θα συνεργαστεί με την αστυνομία έτσι ώστε να βρεθεί ο οπαδός, ο οποίος θα τιμωρηθεί με ισόβιο αποκλεισμό από τα παιχνίδια της ομάδας.

Ο 36χρονος επιθετικός Μπίλι Σαρπ, να σημειώσουμε πως στο παρελθόν έχει παίξει στη Νότιγχαμ Φόρεστ ενώ σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «The Telegraph» ο ποδοσφαιριστής χρειάστηκε ράμματα.

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι σοκαρισμένη με την είδηση ότι ο πρώην παίκτης μας Μπίλι Σαρπ δέχθηκε επίθεση καθώς αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο μετά το το τέλος του ματς στο “Σίτι Γκράουντ”. Ο σύλλογος θα συνεργαστεί με τις αρχές προκειμένου να εντοπιστεί το συγκεκριμένο άτομο ώστε να λογοδοτήσει για τις πράξεις του που συμπεριλαμβάνουν τη δια βίου τιμωρία του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο σύλλογος θα ήθελε επίσης να ζητήσει συγγνώμη από τον Μπίλι προσωπικά, αλλά και από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νότιγχαμ.