Χόρχε Μέσι: «Ελπίζω ο Λιονέλ να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα κάποια στιγμή...»

Ο πατέρας (και διαχειριστής των οικονομικών υποθέσεων) του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, κατά την άφιξη του στη Βαρκελώνη είπε ότι ελπίζει ο γιος του «να επιστρέψει κάποια στιγμή» στην Μπαρτσελόνα...

Χόρχε Μέσι: «Ελπίζω ο Λιονέλ να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα κάποια στιγμή...»

Παρότι αρκετοί φίλοι της Μπαρτσελόνα χρεώνουν - πέραν του προέδρου Ζοάν Λαπόρτα - τον Χόρχε Μέσι ως υπαίτιο της αποχώρησης του (ρέκορντμαν τίτλων, γκολ και συμμετοχών της ομάδας τους...) Λιονέλ, από την ομάδα τους, ο πατέρας (κι εκπρόσωπος) του Αργεντινού αστέρα, κατά την επιστροφή του στην Βαρκελώνη (όπου η οικογένεια διατηρεί την πολυτελή έπαυλη της στα περίχωρα της πόλης...) μίλησε στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής («Jijantes») που τον ...συνέλαβε κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο της πόλης.

Εκεί εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στους «μπλαουγκράνα» ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν.

Για τουλάχιστον μία ακόμα σεζόν, πάντως, ο Μέσι, έχει γίνει γνωστό ότι θα αγωνίζεται με τα χρώματα της πρωταθλήτριας Γαλλίας, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης και για ακόμα μία σεζόν.

Κανείς δεν γνωρίζει, ωστόσο, αν ο Αργεντινός δώσει τα χέρια με τη διοίκηση των Παριζιάνων και επεκτείνει το συμβόλαιό του ή αποχωρήσει από το Παρίσι.

Πολλοί μάλιστα, είναι εκείνοι που θα ήθελαν να δουν έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στα χρονικά να επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα, την ομάδα που πέρασε 21 ποδοσφαιρικά χρόνια (αν συνυπολογίσουμε και τις ακαδημίες).

Την ίδια επιθυμία συμμερίζεται κατά τα λεγόμενα του και ο πατέρας του 34χρονου...