Γουλβς-Μάντσεστερ Σίτι 1-5: Ξανά στην κορυφή με «πεντάρα» (highlights)

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-1 τη Γουλβς στο «Μολινό» και πάτησε ξανά στην κορυφή της Premier League.

Γουλβς-Μάντσεστερ Σίτι 1-5: Ξανά στην κορυφή με «πεντάρα» (highlights)

Η Λίβερπουλ έβαλε πίεση στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται πως μένει ανεπηρέαστη στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου. Πέρασε σαν σίφουνας από το "Μολινό" επικρατώντας με σκορ 5-1 της Γουλβς και επέστρεψε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ντε Μπρόινε ήταν σε τρομερά κέφια και με τέσσερα δικά του γκολ οδήγησε την ομάδα του σε ένα μεγάλο διπλό με το οποίο αγκαλιάζει τον τίτλο. Η Σίτι μπήκε αφιονισμένη στο γήπεδο και στο 7' ο Ντε Μπρόινε έκανε το 0-1. Στο 11' η Γουλβς έκανε το 1-1 με τον Ντεντόγκερ, αλλά αυτό δεν επηρέασε την ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Στο 16' ο Ντε Μπρόινε επανέφερε την τάξη κάνοντας το 1-2 και στο 24' ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-3. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, αλλά η Σίτι δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι στην επανάληψη.

Στο 60' πάλι ο Ντε Μπρόινε σκόραρε για να κάνει το 1-4 για την ομάδα του και ο Ραχίμ Στέρλινγκ στο 84' διαμόρφωσε το τελικό 1-5 με το οποίο η Σίτι επανήλθε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Γουλβς: Σα, Μπόλι, Κόαντι, Ντέντονκερ, Ότο, Μουτίνιο (85' Καντλ), Νέβες, Αΐτ - Νουρί, Τσικίνιο, Νέτο (72' Τρινκάου), Χιμένες (72' Χουάνγκ)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Κανσέλο, Φερναντίνιο (77' Μαχρλεζ), Λαπόρτ (61' Ακέ), Ζιντσένκο, Ρόδρι, Γκιντογκάν, Στέρλινγκ, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Φόντεν (81' Γκρίλις).

Η βαθμολογία